Winnen! Hardloopboek 'Ik heb geen zin' van Annemerel

Actie


Dit boek wil je in huis hebben, wij leggen haarfijn uit waarom.

We kennen 'm bijna allemaal, de hardloopdip. Door regen, wind, of gewoonweg geen zin is je motivatie om even een rondje te gaan lopen heel ver te zoeken. Je verzint een hele polonaise aan smoesjes om maar niet te hoeven rennen, terwijl je weet dat je je na iedere run veel beter voelt.
       

'Ik heb geen zin'

In haar nieuwe boek maakt blogger Annemerel daarom korte metten met al deze excuses. Ze geeft praktische tips en schrijft over haar eigen ervaringen, maar laat ook hardloopsupersterren als Abdi Nageeye, Susan Krumins en Klaas Boomsma aan het woord. Zeker weten dat jij tijdens het lezen van de verhalen in 'Ik heb geen zin' overgehaald wordt om wel dat stapje van de bank naar de deur te maken - want uiteindelijk is die stap vaak zwaarder dan iedere stap die je verder zult zetten. 

   
Annemerel: 'Ik heb dit boek eigenlijk voor alle hardlopers geschreven, omdat ik denk dat iedereen weleens een excuus verzint om niet te hoeven hardlopen. Alle mogelijke smoesjes heb ik daarom verzameld en geïllustreerd met verhalen. Niet alleen van mezelf, maar ook van de zes mensen die ik heb geïnterviewd. Stuk voor stuk worden alle smoesjes weerlegd. Zo is rennen in de regen bijvoorbeeld juist heel lekker, omdat er dan extra veel zuurstof in de lucht zit.'
    

     
   
Winnen!

Ben je een hardloopliefhebber en wil de dit boek toevoegen aan je collectie? Wij mogen exemplaren weggeven! Laat ons via womenshealth@hearst.nl weten waarom jij dit boek wil winnen. Kamp je met een hardloopdip of ken je iemand die wel wat extra motivatie kan gebruiken? Klim in je pen en mail! 

> Lees meer over 'Ik heb geen zin' in een interview met Annemerel in de nieuwe Women's Health, vanaf donderdag 12 oktober in de winkel!

        
Fotocredits headerbeeld: Sabine Metz

Dit boek wil je in huis hebben, wij leggen haarfijn uit waarom.
Never not hungry? Dan moet je de nieuwe energy en protein bars van FITSHE proberen! Vol energie en helemaal vegan.
Musthave-alert! Wil jij meer uit je workout halen? Met de nieuwe Jaybird Freedom heb je de ultieme muziek- en sportervaring.
Je oude kicks komen niet alleen goed terecht, het levert ook korting op!
We zoeken testers voor dit treatment dat cellulite op alle fronten bestrijdt!
Psst, The Body Shop heeft een nieuwe nachtcrème ontwikkeld en jij mag 'm testen!