Zo ben jij straks ready voor de wintersport

Beauty


Het wintersportseizoen staat voor de deur en binnenkort zullen veel mensen richting de mooi besneeuwde hellingen vertrekken voor een sportieve vakantie. Om je huid te verzekeren van een veilige afdaling, is een goede verzorging erg belangrijk.

Women's Health x hannah

Met de producten van hannah sta jij straks met een prachtige en goed beschermde huid op de piste en daarna in de après-ski hut!

hannah Sun Perfection Full Lips 4,8gr_640

Zonbescherming

Boven op de piste is de UV-straling extra krachtig. Tussen de hoge bergen en de lager gelegen landen kan het verschil in UV-intensiteit oplopen tot wel 30%! Daarom is het van belang om goed te blijven smeren en vergeet dan ook zeker je lippen niet. In je ski-jas is er zeker weten ruimte voor de nieuwe 10 ml pompflacon van de Juvi Protect SPF 30. Gebruik voor je lippen de Full Lips met SPF 15 om droge lippen en ook verbranding te voorkomen.

hannah Cell Recovery Cream 45ml_640

De ultieme faceguard

Tijdens de winter krijgt je huid het zwaarder te verduren vanwege de koude, gure weersinvloeden. Een vollere, hydraterende en vooral voedende crème zoals de hannah Cell Recovery is zeer aan te raden, zeker wanneer je veel buiten bent. Deze rijke crème vormt de ultieme ‘faceguard’ die je huid moeiteloos door de kou heen helpt en is een regelrechte herstelbehandeling voor met name zeer droge en gevoelige huidtypes of een huid die blootgesteld wordt aan lage temperaturen/luchtvochtigheid. Ideaal dus tijdens de wintersport!

TouchofSilk_30ml_640

Smeer ook après-ski

Zoek je na het skiën lekker de warmte op? Je huid kan door de wisseling van temperatuur en de centrale verwarming vocht verliezen. Hierdoor wordt je huid droog, dof en schraal en kunnen waardevolle voedingsstoffen uit crèmes helaas verloren gaan. hannah Touch of Silk is in staat om het vocht langdurig door de huid te laten vasthouden, zonder haar af te sluiten of te verstikken. De Touch of Silk is, net als de Juvi Protect, nu ook verkrijgbaar als 10ml pompflacon. Dat is makkelijk meenemen!

huidanalyse_640

Ben jij benieuwd naar de conditie van jouw huid en welke producten voor jou geschikt zijn? Voor alle Women’s Health lezeressen heeft hannah een geweldige actie. In de nieuwste Women’s Health magazine vind je een hannah cadeaukaart voor een gratis huidanalyse bij een huidcoach bij jou in de buurt! 
Afgebeelde producten:

hannah Cell Recovery Cream 45ml/€46,75

hannah Full Lips 4,8gr/€9,90

hannah Touch of Silk 10ml/€18,50 - 30ml/€49,-

www.hannah.nl

Last van droog haar? Deze ingrediënten zijn de ideale haarverzorging. 
Put on a happy face om te weten welke huidverzorging bij jouw huid past, maak een selfie.