De 9 allernieuwste en tofste sportinitiatieven van nu

Blog


Nieuwe sportprogramma’s en instituten – veelal in Amsterdam, maar wellicht binnenkort ook bij jou in de buurt.

  
  

1

  
1. CHANGING LIFE HUB
Afgelopen maandag was de officiële opening: een groots feest om de allereerste Personal Body Gym in te leiden. Deze gym is exclusief toegankelijk voor deelnemers aan het populaire Personal Body Plan. Het motto: train met andere PBP’ers en help elkaar om de beste versie van jezelf te worden. Je moet dus wel eerst lid worden, maar dan krijg je ook wat! Meer info over PBP hier.
>> Website
 
 
 

2

  
2. FIT TWENTY SIX
Ook afgelopen maandag gelanceerd, een fitness pop-up gym. Beginnend in het centrum van Amsterdam. Daarna, bij succes, gaan ze door naar Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met dit concept worden deelnemers, door middel van zes weken begeleiding op gebied van training en voeding, geïntroduceerd aan een nieuwe levensstijl.
>> Website
 
 
 

3

 
3. DE BEWUSTZIJN SCHOOL
Deze nieuwe plek midden in Amsterdam is een unieke school voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is. De School biedt een veelzijdig en holistisch lesprogramma, waardoor iedereen hier kan werken aan alle facetten van zijn of haar bewustzijn; body, mind en soul. Hello, nieuwe levensstijl!
>> Website
 
 
 

4

 
4. ROCYCLE
Onlangs werden wij getipt op het Instagram account van ROCYCLE (@rocyclestudios). En het is dus waar! Amsterdam krijgt binnenkort eindelijk zijn eigen SoulCycle. In de US is dit dé celebrity workout, waarin cardio, krachttraining en mindfulness samenvloeien tot een workout voor lijf en geest.
>> Website
 
 
  

5

 
5. ROCKSTAR INSTITUTE
Al een paar maanden geopend, maar daardoor niet minder imposant. Het Rockstar institute in centrum Amsterdam is een 360-graden concept, gebouwd op de fundamentele menselijke behoeften: fysieke, sociale en mentale groei. Stap in door een 6-weeks programma te volgen waarin je alles over knetterhard training en goed eten leert, plus de nodige veranderingen – van binnen en van buiten -  zult doormaken. Tried & tested door WH’s Marije.
>> Website
  
  
  

6

 
6. MOVE/WEST
MOVE/west is een pop-up locatie voor een happy, healthy lifestyle op het Westergasterrein. Hier kun je kennis maken met het fijne Essentrics (nog niet heel bekend in Nederland, maar wij zijn fan!), yoga of BlackRoll-training.
>> Website
 
 
 

7

 
7. HIGH45
Nog niet geopend, dit gaat pas eind maart gebeuren, toch nemen we ‘m alvast mee in de lijst. Er is nog veel geheim over wat het precies gaat worden, maar het draait voornamelijk om (onze geliefde) HIIT-training. Ook zouden we er terecht kunnen voor heerlijke sappen en salades. We zijn benieuwd…
>> Website
 
 
     

8

 
8. NTC WEEK
Terug van weggeweest: de NTC week vindt dit jaar plaats van 25 tot 29 januari op verschillende locaties in Amsterdam. Verbeter je snelheid, loop je eerste kilometers: de Nike + Run club staat voor je klaar. Het beste: je kunt je er gratis voor inschrijven.
>> Website
   
  
 

9

 
9. STADSWILD SECRET YOGA CLUB
Een gloednieuw concept van Stadswild: je schrijft je in op een mailing lijst en alleen via deze mailing lijst krijg je bericht wanneer en hoe laat het eerstvolgende geheime yoga event gaat plaatsvinden. Pas op de dag zelf hoor je de locatie. Locatie,  teacher en thema zijn altijd anders. De eerste editie was in het sensuele Panama, de tweede in een prachtige historische locatie, namelijk de aula van Het Amsterdams Lyceum. Wij vinden het een prachtinitiatief.
>> Website

  
  
Lees ook:
>> Dit is de winnaar van de Fit List Publieksprijs 2015
 
>> Video - WH the Battle: Double unders tegen Hannah Vreugdenhil
 

Milou deed een dag mee aan de ramadan
Nouchka versloeg haar tegenstander Maria Boroetsa.
Van het insmeren van je edele delen met vaseline tot zoveel mogelijk koolhydraten eten.
Extreem efficiënt. Cardio én krachttraining in één uitdagende routine.