Get the power! Wij presenteren: de Women's Health Energy Special! De editie staat vol met inspirerende verhalen en tips op het gebied van energie, lekker in je vel zitten en het omgaan met obstakels van het leven. Hoe vind je de juiste energiebalans? Hoe slecht is het om ’s avonds laat nog te eten? Antwoord op deze vragen en nog veel meer lees je in deze energie special! Op de cover staat dit keer personal trainer en fitness-superster @AnnaVictoria.

Geen zin om vanavond te sporten? Je bent niet de enige die er na een lange werkdag soms geen energie meer voor heeft. Als je toch eenmaal bent gegaan, dan kan dit een voldaan gevoel geven. Maar soms is het beter voor je lijf om niet naar de gym te gaan. Hoe weet je wat de beste beslissing is? Lees mee op pagina 26!

Dip it low! Tijd om je triceps aan te pakken. We duiken de schoolbanken deze editie niet in, maar óp. Expert Jorden Bres legt je uit hoe je de triceps dip perfect uitvoert. Zoek je meer uitdaging? Ga dan voor de killer-upgrades en gain those muscles.

Op zoek naar een lekkere én gezonde maaltijd voor vanavond? Zoek dan niet verder! Dit nummer staat vol met heerlijke en gezonde(!) pasta recepten die jou bergen energie geven!

Masseer jezelf naar een happy huid met de nieuwste trend: Face Gym. Met 43 spieren in je gezicht kun je ook hier genoeg trainingsvormen gebruiken. Maar is al die high intensity met knijpen, aanspannen, rollen en opbollen eigenlijk wel goed voor je huid? Wij hebbben voor jou de voors en tegens naast elkaar gezet.

In dit nummer vind je ook weer de beste workouts die je energielevel, humeur en lichaam een oppepper geven. Want een beetje extra energie kunnen we allemaal wel eens gebruiken! Check dan ook gelijk de handleiding op pagina 32 en herken én delete de energiezuigers in je leven.

Wat kun je verder lezen in deze editie:

  • Zonnige Topgear! De nieuwste workout wear barst van de kleuren.
  • Embrace je braids. In een paar stappen kun jij je haar invlechten!
  • Voelt jouw bff als je zus? Grote kans dat jullie genetische overeenkomsten hebben.
  • Leven met rouw – alles over een van de heftigste processen die je zult meemaken.
  • Gladde rakkers- Is er een manier om een gehavende huid te herstellen? Experts leggen het uit!

Dit (en meer) lees je állemaal in het nieuwste nummer dat vanaf nú bij de verkooppunten verkrijgbaar is (tag ons vooral op Instagram als je 'm al binnen hebt!).

Lid worden?

Wil je geen editie missen? Word dan abonnee! Pak je meteen mooie kortingen mee.