Gratis smartphone- en tabletversie voor abonnees

Blog


Heb je een abonnement op Women’s Health? Dan kun je bij MagZine, de Digitale Kiosk, gratis een digitale versie downloaden, geschikt voor iPad en iPhone én Android tablet en telefoon.

Zo werkt het:
•          Ga naar Women's Health op Magzine.nu
•          Tik op de knop 'gratis voor abonnees' en dan op volgende >>
•          Daarna vul je op deze pagina je e-mailadres, wachtwoord, abonneenummer* en postcode in om het digitale abonnement gratis te activeren en tik dan op 'bevestig'. (Heb je al een MagZine-account, dan dien je bestaande accountgegevens te gebruiken.
 
 
Download vervolgens de gratis MagZine-app op je tablet of smartphone via de App Store of Google Play.
 
 
> iPad of iPhone? Download hier.

> Android tablet of smartphone? Download hier.

>  PC of tablet (Windows 10) Download hier. 
 
 
De digitale versie van Women’s Health verschijnt met ingang van 2014 zes keer per jaar in je MagZine-app en loopt gelijk met het abonnement op het printmagazine van Women’s Health. Zodra er een nieuw nummer verschijnt, word je daarvan automatisch op de hoogte gesteld via een e-mail.
 
Mocht je een vraag hebben over de MagZine-app, mail dan naar support@magzine.nu.
 
 
* Je abonneenummer kun je vinden op het adreslabel van Women’s Health of stuur een mail naar klantenservice@hearst.nl

 

 

I Love Health's Daisy doet de Elevator Pitch in de nieuwste editie van Women's Health. Dat betekent dat je, zolang deze Women's Health in de winkel ligt, elke week een blog van Daisy kunt lezen op WH online!
Fitblogger Morgan Mikenas laat op Instagram zien dat lichaamshaar bij een vrouw heel normaal is.
Milou Turpijn: ‘Als ik aan yoga doe dan voel ik me overal thuis, het maakt dan niet uit waar ik ben.’
Loopt het zweet al over je rug bij de gedachte dat je binnenkort een presentatie moet geven voor school of werk? No longer! WH’s Marije deelt haar tips.
Sinds vorige week schrijft Daisy van I Love Health elke week een blog zolang de Women's Health Slimmer, Slank en Sterk in de winkel ligt. Bijvoorbeeld over... hoe dat nou precies zit met sporten en eiwitten. 
Hoofdredacteur van ELLE, Edine Russel: ‘Ik geloof dat het daar om gaat in het leven, dat je contact maakt met jezelf en doet wat je echt wilt.’