Onze Women's Health Squad was al gepresenteerd. Negen enthousiaste ambassadeurs. We deden een oproep voor een tiende lid, maar omdat zóveel aanmeldingen ontvingen en met geen mogelijkheid een keuze konden maken zijn het er ietsjes meer worden.

Kim Veldema

Kim (48) laat zien dat je op elke leeftijd fit kunt zijn. Ze heeft vorig jaar gevlogd over afvallen en met succes, want ze is nog altijd tien kilo lichter. Deze half-Surinaamse Haarlemse versterkt als freelance eindredacteur regelmatig het Women's Health-team en werkt zowel voor online als print tijdschriften. In haar vrije tijd loopt ze hard in en om haar hometown of laat ze zich drillen tijdens een rondje CrossFit. Maar ze krijgt ook energie van steeds weer nieuwe dingen leren en op reis gaan met vriendinnen of met haar vriend en twee kinderen. Haar motto? “Vier elk jaar dat je cadeau krijgt. Hoe vaak ik mensen hoor zeggen: ik ben ál dertig, of veertig... Moet je dat dan blijven zeggen tot je 86ste? Ik las dat futurologen verwachten dat mensen zo ongeveer onsterfelijk zijn in de toekomst, dus dat wordt nog wat. Ik denk altijd: wees blij dat het je gegeven is.”

women's Healthpinterest
Women's Health

Lieneke van Hoek

Overdag is Lieneke (30) architect bij UNStudio in Amsterdam maar daarnaast oprichter, schrijfster, fotograaf, grafisch ontwerper en receptontwikkelaar van de foodblog NoRefined.com. NoRefined is een platform om veganistisch eten aan te moedigen. Dit doet Lieneke door haar recepten te baseren op 5-10 toegankelijke ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Ze kookt het liefst met seizoensproducten en ondervond dat dit gecombineerd met verschillende kruiden een gouden combinatie is voor overheerlijke en zeer toegankelijke plantaardige recepten. "Door bewuster na te denken over wat we eten en waar het vandaan komt, helpen we mee onszelf en het ecosysteem waar we deel van uit maken te verbeteren."

women's Healthpinterest
Women's Health

Gudrun Hespel

Gudrun, een Belgische die net is afgestudeerde als klinisch psychologe, heeft haar hart verloren aan crossfit en hardlopen. Ze heeft lange tijd (in totaal zo’n 8 jaar) geworsteld met een heel spectrum aan eetstoornissen (anorexia, orthorexia en boulimia). "Het heeft me veel tijd en moeite gekost om een gezonde balans te vinden, maar het is me uiteindelijk wel gelukt omdat ik leerde te handelen vanuit liefde voor mezelf, in plaats van haat." Een gezonde levensstijl blijft voor haar belangrijk omdat ze goed voor haar lichaam wil zorgen en sporten ziet ze als een enorme uitlaatklep. Anderzijds vindt ze het minstens even belangrijk om te kunnen genieten van de rest dat het lieven te bieden heeft ("I mean, pizza is life") en dat probeert ze ook te laten zien. "Met mijn blog probeer ik ook anderen te inspireren om zich goed in hun vel te voelen, te genieten van het leven en plezier te hebben in hun gezonde levensstijl."

women's Healthpinterest
Women's Health

Laura van Ree

Laura (27) is van huis uit filosofe, werkt als model en heeft haar fysieke uitlaatklep gevonden in yoga. “Vooral de verbetering van het geestelijk welzijn van mensen interesseert mij en ik ben altijd nieuwsgierig naar waarom mensen dingen doen zoals zij ze doen.” Levensmotto: “het is in het leven nooit te laat om te leren, te veranderen en meer te geloven in jezelf.” Laura: “Op dit moment woont ik op Ibiza en probeer ik mijn kijk op het leven te vertalen in yoga lessen.”

women's Healthpinterest
Women's Health

Ida van de Kamer

Ida (24) woont in Nijmegen en vult haar dagen vooral met de twee studies die ze volgt: rechten en bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. “Naast deze twee studies, het studentenleven en de keuzes met betrekking tot mijn toekomst wil ik nog steeds zo gezond en fit mogelijk leven. Ik wil zoveel mogelijk uit mijn leven halen, maar daarnaast wil ik mentaal en fysiek ook sterk zijn. Hierdoor heb ik het af en toe heel druk, maar kan ik wel achteraf terugkijken en trots zijn op wat ik allemaal heb behaald. Verder ben ik gek op fotograferen, zingen, lezen, lekker eten en sporten!”

women's Healthpinterest
Women's Health

Lies van Oyen

Lies is een Belgische CrossFit enthousiast (lees: “I eat, sleep and breathe CrossFit”) die het pittoreske Brugge ingeruild heeft voor het bruisende leven in Amsterdam. “Naast professioneel açaí bowl-proever, werk ik als social media manager bij Reebok Benelux. Een actieve en gezonde levensstijl is voor mij een belangrijke vorm van zelfliefde, een investering in mezelf. Zo goed mogelijk voor mezelf zorgen, zowel mentaal als fysiek, is dan ook mijn grootste prioriteit. Met vallen en opstaan blijf ik hard werken om de beste (sterkste) versie van mezelf te ontdekken.

women's Healthpinterest
Women's Health

Marlene Amsdorf

Marlene Amsdorf stelt zichzelf voor als content creator en videographer uit Amsterdam. “Ik woon samen met mijn husband to be en in december verwachten we ons eerste kindje. Yeah! Mijn zwangerschaps-journey kun je volgen op mijn YouTube-kanaal My Curly Mind. Daar deel ik ook van alles over kroeshaar en lifestyle. Ik ben wel echt een snoeperd maar ik houd me fit met dansen en zwemmen.

women's Healthpinterest
Women's Health

Michelle Dingemanse

Michelle (27) woont in Scheveningen, geniet van het leven en houdt van spontane acties. “Ik probeer zoveel mogelijk liefde uit te stralen, te geven en bezig te zijn met mijn passie: innerlijke schoonheid. Met Healthy Food Healthy Skin wil ik als diëtist, visagist en schoonheidsspecialist mensen laten stralen.”

women's Healthpinterest
Women's Health

Victoire Klaassen

Victoire (30 alweer, help!) Woont en werkt in Amsterdam. Dat laatste doet ze bij The Trainers. “Ik geef daar training en help oprichters Rogier en Mink met uitbouwen van deze geweldige community.” De jongens noemen me Fixie, professioneel duizendpoot en ‘Vic en fixer van de dingen’ zeg maar. ;) Verder zijn we dol op elkaar, hebben we veel plezier en werken we met hart en ziel om onze dromen waar te maken in de komende jaren.”

women's Healthpinterest
Women's Health

Johanna Lundqvist

Johanna (26) is een yogini uit Stockholm, Zweden, maar heeft ook roots in Zuid-Korea. “Sinds 2015 woon ik in Amsterdam, want mijn vriend komt hier vandaan en ik houd van de stad. Vanaf mijn 22e werk ik fulltime als yogadocente en geef ik zowel Vinyasa als Yin yoga. In de herfst van 2017 start ik met een studie om Ayurvedic lessen te kunnen geven.
Daarnaast heb ik een lifestyle blog met de naam Coconut Journal waar ik schrijf over hoe je een gezond leven kunt leiden door yoga, ayurveda en voeding. Ik geloof dat ieder persoon zijn of haar eigen levensdoel heeft en mijn levensdoel is om mensen te helpen in contact te komen met dat doel en om je in balans te voelen in je lichaam, geest en hart.”

women's Healthpinterest
Women's Health

Laska Perfuel

Laska (bijna 28) is Opgegroeid als topsporter, maar opgedroogd tot orthomoleculair voedingsdeskundige en Personal trainer/coach. Ze is vaak en graag te vinden op, onder of naast een bar. Een weightlifting-bar om precies te zijn. Om sterker en beter te worden in Crossfit en powerliften.

women's Healthpinterest
Women's Health

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?