De 10 meest herkenbare stripjes voor introverts

Blog


Ook al ben je geen introvert, dan nog zijn deze ‘awkward’ momenten het bekijken waard - ze zijn vooral erg grappig.

Ben jij ook goed in het vermijden van gesprekken met vreemden (zoals de kapper, argh) over koetjes en kalfjes? Of krijg je het benauwd als er iemand in je personal space komt staan terwijl je op de bus wacht? In je eigen bubbel leven is af en toe heerlijk. Dat vinden introverts zéker - als het even kan vermijden ze ongemakkelijk sociale situaties. Ze zijn wat meer in zichzelf gekeerd en het middelpunt van de belangstelling zal nooit hun favo plek op aarde worden.
  
Herkenbaar? Dan zul je jezelf vast kunnen herkennen in de volgende stripjes van Debbie Tung (Wheresmybubble), cartoonist en illustrator.
 
En wil je jezelf nooit meer ongemakkelijk voelen? Dan schijnt Finland hét droomland voor jou te zijn, de mensen zijn hier geen grote praters en een stilte wordt niet als ‘awkward’ ervaren. En soms is het echt heerlijk om even geen gebabbel aan je koppie te hebben, je eigen hoofd ratelt waarschijnlijk al genoeg voor tien.

 

1.

 

2.

 

3.

   

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

 

Lees ook:
>> 12 grappige stripjes die iedere single herkent

      
>> Zien: typische vrouwenproblemen in hilarische stripjes

 
Headerbeeld: Instagram - Wheresmybubble

Hoe pak je de draad op en kom je weer in shape na een zwangerschap? CrossFitter Brenda van Zaanen-Koolhaas vertelt je er alles over.
Brenda van Zaanen-Koolhaas vertelt over CrossFit, gespierd zijn en het voordeel voor (oud-)turnsters die aan CrossFit willen beginnen.
Nee, jezelf op de eerste plaats zetten is niet arrogant. Lienke (DearGoodMorning) legt uit waarom je dit écht moet doen.
WH's editor Marije (zonder glutenallergie) nam de proef op de som.
Krystl: ‘Mijn dagelijkse yoga practice is altijd een goede check om te voelen hoe ik ervoor sta die dag.’