De 10 meest herkenbare stripjes voor introverts

Blog


Ook al ben je geen introvert, dan nog zijn deze ‘awkward’ momenten het bekijken waard - ze zijn vooral erg grappig.

Ben jij ook goed in het vermijden van gesprekken met vreemden (zoals de kapper, argh) over koetjes en kalfjes? Of krijg je het benauwd als er iemand in je personal space komt staan terwijl je op de bus wacht? In je eigen bubbel leven is af en toe heerlijk. Dat vinden introverts zéker - als het even kan vermijden ze ongemakkelijk sociale situaties. Ze zijn wat meer in zichzelf gekeerd en het middelpunt van de belangstelling zal nooit hun favo plek op aarde worden.
  
Herkenbaar? Dan zul je jezelf vast kunnen herkennen in de volgende stripjes van Debbie Tung (Wheresmybubble), cartoonist en illustrator.
 
En wil je jezelf nooit meer ongemakkelijk voelen? Dan schijnt Finland hét droomland voor jou te zijn, de mensen zijn hier geen grote praters en een stilte wordt niet als ‘awkward’ ervaren. En soms is het echt heerlijk om even geen gebabbel aan je koppie te hebben, je eigen hoofd ratelt waarschijnlijk al genoeg voor tien.

 

1.

 

2.

 

3.

   

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

 

Lees ook:
>> 12 grappige stripjes die iedere single herkent

      
>> Zien: typische vrouwenproblemen in hilarische stripjes

 
Headerbeeld: Instagram - Wheresmybubble

Lienke (Deargoodmorning) legt in deze blog haarfijn uit hoe jij je doelen kunt behalen, want grote successen beginnen bij kleine veranderingen.
Een goed begin is écht het halve werk. Daarom deelt Ellen Hoog haar vier tips voor een kickstart van je dag, zodat jij je de hele dag top voelt.
Lisa goes Vegan heeft steengoede tips voor je hoe het makkelijker wordt om wat vaker plantaardig te eten. Plus een recept voor de lekkerste chili sin carne ooit!
WH's Marije at een week lang alleen tussen 12.00 en 20.00 uur. Wat gebeurde er? 
Het is dus allemaal minder gezellig dan het lijkt…
Wat kan je aan fit leesvoer verwachten? Blader met ons mee!