Video: In de kleedkamer van Women’s Health #4 – met Fannetiek

Blog


Jouw wekelijkse’ bijspijkeruurtje’ en borrelpraat over alles wat gaande is in fitnessland.

DEZE AFLEVERING:
… hebben we een zeer speciale gast aan tafel: Anne Haakmeester (ook wel bekend als @Fannetiek). Anne vertelt ons alles over de (top)sport Body Fitness, het verschil met Bikini Fitness, hoe ze prept, hoe ze traint en wat ze er verder allemaal voor moet doen. Ook beantwoordt ze de vragen die jullie via Instagram (@womenshealthnl) konden insturen. Dit wil je niet missen!

 
 

   

>>>>> Kijk het hier op Youtube

  
 
 

 

 
 

 

Suggesties? Vragen? Tips? Reageer op de Facebook post of via Instagram en Twitter met #indekleedkamer.
 
>> Kijk ook: In de kleedkamer 2  - met Annemerel

 
 
 

OVER IN DE KLEEDKAMER
Waar gaan we het over hebben?
Wekelijks krijgen we vragen en suggesties als: ‘Hebben jullie tips om sneller te worden op de 10k? ‘, ‘Wat denken jullie van soja?’, en ga zo maar door. Vanaf nu gaan we al dit soort vragen bundelen in een wekelijkse videosessie. We zullen experts erbij halen, influencers en, wie weet, misschien kom jij zelf eens in de uitzending?!
 
 
Waarom ‘In de kleedkamer’?
Dat is eigenlijk heel logisch als je eens terugdenkt aan vroeger, tijdens je dans-, voetbal-, of gymles: waar werden de beste en meest snode plannen gesmeden? Waar gebeurde de echte, eerlijke evaluaties? Waar werden de persoonlijke tips gegeven en waar werd het snoep uitgedeeld? Precies, dat was niet op het veld of in de zaal, het gebeurde allemaal in de kleedkamer. Dat is de plek waar alles samenkwam en de eerste stappen voor nieuwe toekomstplannen werden bedacht. Zo ook in de kleedkamer van Women’s Health!
 
 
Check iedere vrijdag om 16.00 onze website
Natuurlijk zal iedere aflevering anders zijn, maar onderwerpen die regelmatig de revue zullen passeren zijn: waar zijn we mee bezig op de redactie en welke nieuwe sport-, voeding-, beauty- en gezondheidsproducten hebben we binnen gekregen, Ook zullen we regelmatig interessante gasten uitnodigen, toffe spullen weggeven en natuurlijk ingaan op jullie suggesties.
 
Kortom: zet het in je agenda: vanaf nu, iedere vrijdagmiddag begin jij het weekend met een portie healthnieuwtjes en gezelligheid. Enne, in het weekend kijken mag natuurlijk ook.

 
 
Lees ook:
>> WH the battle #1: plankwedstrijd met Ellen Hoog
  
>> Zo ontbijt de WH-redactie
  
>> WH: In de kleedkamer #3

  

 

 

Een tamelijk onbekend symptoom van angst waarover je meer moet weten. 
Zou dit rigoureuze vagina-trainingsregime voor een beter seksleven zorgen? 
Je denkt misschien dat je de enige bent. Maar IEDEREEN die regelmatig sport herkent deze 14 dingen – ze zullen het alleen niet toegeven!