Dit is 'm dan: onze extra decembereditie

Blog


Lees meteen even mee wat je ervan kunt verwachten. 

Een kers(t)vers nummer ligt er voor je klaar! Omdat je tegen het einde van het jaar wel iets extra’s kunt gebruiken ploft vandaag dit bundeltje feest bij de abonnees op de mat, en vanaf donderdag (16 november) ligt ‘ie ook als een sterretje in de winkelschappen te stralen. Lees snel verder om te checken welke gruwelijk lekkere gerechten we voor je hebben klaargestoomd, en met welke tips jij een extra gouden randje kunt geven aan de meest magische tijd van het jaar…
     

Crazy ninja power

Op onze cover schittert deze maand niemand minder dan professioneel stuntvrouw Jessie Graff. Ze ging viral met haar prestaties in de Amerikaanse obstacle show American Ninja Warrior, en wordt geroemd om haar kracht, lenigheid en lichaamscontrole. In ‘Jessie’s Playbook’ in het magazine geeft ze je een kijkje in haar trainingsschema en deelt ze zowel haar fysieke als mentale tips om crazy fit te worden. Dat is pas ninja power!
    

Verder lees je in dit nummer:

- Plan de champagne - het mag dan ‘the most wonderful time of the year’ zijn, maar je lichaam heeft daar iets minder baat bij. Niet drinken dan maar? Welnee, die keuze ligt helemaal bij jou en dat gaan we je echt niet opdringen. Er is ook een gulden middenweg! Hoe die eruitziet lees je in het ‘Plan de champagne’, zodat jij met 21 tips de decembermaand zo ongedeerd mogelijk doorkomt. Cheers!
    
- Zwem voor je leven - ze overleefde een schipbreuk aan de andere kant van de wereld, studeert geneeskunde, liep een jaar geleden haar eerste triatlon en traint nu in Australië om professioneel triatlete te worden. Wat op voor menigeen misschien op een film lijkt is in een notendop het leven van Els Visser, dat op meerdere vlakken uitzonderlijk is. In de ‘Fit Journey’ lees je haar bizarre en mega inspirerende verhaal.
    
- De ultieme shopguide - Heel Holland loopt: tegenwoordig is 61% van de Nederlanders minstens 1x per week de hort op om lekker te bewegen, vooral wandelen en hardlopen zijn in trek. Maar wat trek je dan aan? Wij hebben de fijnste pakjes en nieuwste trends op het gebied van sportkleding voor je verzameld. Ideaal voor als je weer eens niets op je verlanglijstje weet te zetten.
     
- 16 paleo & vegan recepten voor een topdiner - Chefs Sophie Michell en Rosa Rigby hebben de lekkerste recepten voor de feestdagen voor je op papier gezet, die ook nog eens paleo zijn. Geen zorgen: dat betekent niet dat je alleen op groenten hoeft te knagen - van deze Insta-waardige gerechten loopt het water je in de mond. Ook bij ons vegan kerstmenu geen gebrek aan luxueuze smaken: bereid je voor op kaviaar, kaas en ijs.
     
- Non-stop namaste - Yoga is niet alleen maar ‘zen’ zijn, tenminste niet als je het vaak en veel doet. Daar kwam Maartje Laterveer op de harde manier achter, en dat is waarom zij op zoek ging naar de essentie van yoga. Aan de hand van haar verhaal leer je hoe je balans vindt in je trainingsschema, zowel in lichaam als in geest.
     
- Label leugens - Ben jij iemand die ieder label van producten checkt? Helaas wil ook dat niet zeggen dat je weet wat je koopt. Lees in ‘Label leugens’ welke marketingtrucjes fabrikanten gebruiken en hoe je een etiket ‘slim’ leest.
    

Fit Club

Wil je geen enkel magazine missen? Word dan abonnee! Je krijgt niet alleen scherpe kortingen, maar wordt ook automatisch lid van de Fit Club. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van diverse exclusieve aanbiedingen en kortingen. Ook nodigen we je uit voor onze sportieve Fit Club events. Wil jij de WH Fit Club joinen? Klik hier voor meer informatie.
    

Een kleine sneak peak van de nieuwe editie.
Drink jij geen alcohol? Dan herken jij jezelf sowieso in deze situaties.
Dit zijn de vele voordelen van HIIT volgens personal trainer Marc Udo.
Zelfs de meest fanatieke sporter kan het een keertje laten.
Want die herfst is nog zo slecht niet. En dit is waarom. 
'Deze stappen zorgden ervoor dat ik me niet meer laat terughouden door mijn faalangst.'