Rinkeldekinkel, onze nieuwste editie ligt nu in de winkel!

Blog


Wij bladeren met je mee!

In dit bomvolle prachtexemplaar nemen we je mee naar de beste tips voor de beste bips, neemt Quirky Cooky je mee haar keuken in voor het lekkerste vegan voer én lees je welk eiwitpoeder het best past bij jouw workout! (Achter)werk aan de winkel!
  

Aloha summerbeauty!

Power crèmes en topknotten. De beauty special laat je zien hoe je deze zomer als een ware beach godin doorkomt. Ook kun je alles lezen over het toxic skin syndrome: een nieuw huid-syndroom waarbij huidveroudering door vervuiling van de stad ontstaat. En wil je weten hóe je huid gaat verouderen? Het kan. Met een swap van je wangslijm en een DNA-test pas je jouw skincare aan op jouw genen.
  

LSD, LSD, LSD! 

Hebben we je aandacht nog? WH’s editor Marije maakt een (letterlijke) trip naar de wereld van het microdoseren met LSD. Denk je bij LSD aan wijde broeken, hippies en de seventies? Hoogopgeleide vrouwen die beter en sneller willen werken, gebruiken daar soms kleine hoeveelheden hallucinerende drugs voor. Hadden die hippies van toen het dan toch bij het rechte eind?
  

Als voedsel je vijand is

In het healthdossier van deze editie pakken we een serieus onderwerp aan: eetstoornissen. Tien procent van de Nederlandse bevolking heeft een eetstoornis. Zo ook de happy blogger Gudrun Hespel (25). Als je haar ziet, zou je niet verwachten dat zij haar hele jeugd heeft geworsteld met eetstoornissen, van anorexia tot boulimia en alles daar tussenin. Met haar blog wilt zij andere mensen inspireren van hun lichaam te houden.
  

Welke onderwerpen worden er nog meer aangesneden?

- Brainpower: wil je echt fit zijn? Laat je brein zweten in de Mindgym.
- Fit Club Report: lezeressen doken letterlijk het diepe in tijdens een intensieve floatfit-workout.
- Monogamie vs. polyamorie: een vrouw, twee lovers. Want waarom zou je maar één partner hebben als monogamie zo moeilijk is?
- Galapagos galore! In deze eyecathing bikini’s en badpakken maak jij de Galapagoseilanden onveilig. Of je balkon, dat kan natuurlijk ook.
- Topzomer! Jij blijft snel en simpel je leukste en mooiste zelf met deze 30 zomerhacks.
      


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Een kleine sneak peak van de nieuwe editie.
Drink jij geen alcohol? Dan herken jij jezelf sowieso in deze situaties.
Dit zijn de vele voordelen van HIIT volgens personal trainer Marc Udo.
Zelfs de meest fanatieke sporter kan het een keertje laten.
Want die herfst is nog zo slecht niet. En dit is waarom. 
'Deze stappen zorgden ervoor dat ik me niet meer laat terughouden door mijn faalangst.'