Dit lees je in ons allernieuwste novembernummer

Blog


Een gloednieuwe bundel aan food,- fitness, en healthinspiratie ligt weer voor je klaar!

JA, het is zover! Vandaag ploft bij onze abonnees weer een nieuw nummer op de mat en kun je het novembernummer vanaf donderdag 12-10 in de winkel scoren. Ook deze maand staat ‘ie vol recepten om van te watertanden en workouts die je uit je comfortzone liften. Hier lees je alvast wat onze nieuwste editie allemaal voor je in petto heeft.
     

Sterk, fit & fierce

Dat is het motto van onze nieuwste editie. Covergirl Emily Skye laat zien hoe belangrijk zelfliefde en zelfvertrouwen is, en ze straalt dan ook op onze cover. Je sterk en fierce voelen is niet alleen fysiek ding, en daarom is er ook aandacht voor het mentale gedeelte. Zo lees je vanaf pagina 39 bijvoorbeeld hoe je mindful kunt sporten.
      
- De Fit List 2017 - Gezond en fit zijn, steeds meer mensen zetten zich in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Voor de derde keer hebben we onze favoriete ‘fitfluencers’ en initiatieven op een rijtje gezet in de vorm van de Fit List! Dit jaar zijn er voor het eerst verschillende categorieën, met elk 1 winnaar. Wie dat wordt, beslis jij!
     
- Fit en toch ‘fat’ - Een BMI (body mass index) onder de 18.5 of boven de 25, daarvan wordt gezegd dat het ongezond is. Maar is gezondheid wel zo zwart-wit? Tatjana Almuli voelt zich topfit, maar is ondanks het gewicht (50 kilo!) dat ze verloor tijdens het tv-programma ‘Obese’ nog steeds te zwaar volgens de bovenstaande statistieken. Hoe bepalend is de weegschaal? In het artikel op pagina 30 gaat ze zelf op onderzoek uit.
     
- Avocado-alarm! Sinds de avocado werd uitgeroepen tot superfood is de avocado-industrie opgebloeid, maar wat betekent dat voor het milieu en de boeren zelf? De keerzijde van superfoodhypes lees je in deze editie op pagina 76, net als welke duurzame en gezonde alternatieven je af en toe beter op het menu kunt zetten.
      
- Health Dossier: Vaginisme - Genieten van seks is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je vaginisme hebt, bijvoorbeeld. Maar wat is vaginisme precies? Feit is dat vaginisme nog veel te vaak niet wordt herkend, de hoogste tijd dus om het taboe rondom dit onderwerp te doorbreken. 
      
- Raw en beauty foods - Twee heerlijke receptenreeksen met raw gerechten en guilt-free beauty-recepten, die goed zijn voor huid en haar. Leef je uit met deze beauty-boosters en ga de uitdaging aan door eens verrassend lekker en veelzijdig raw te koken.
     
- Hoe ver ga jij voor je killerbody? Pssst, pilletje? Er zijn bepaalde middelen op de markt die ervoor moeten zorgen dat je nog meer uit je workout kunt halen, de zogenaamde pré-workout supplementen. Vol energie knallen in de sportschool, dat klinkt veelbelovend. Maar hoe (on)gezond zijn deze pillen en poeders?
     
- Happy hair - Eén op de vier vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haarverlies. Lees in onze beautykatern vanaf pagina 94 wat je hieraan kunt doen, en hoe je je haar én je zelfvertrouwen een boost kunt geven.
     
En dat is slechts het tipje van de sluier, want het magazine staat boordevol met nog meer interessante onderwerpen. Vanaf donderdag 12 oktober ligt ‘ie in de winkel. Dus: in de startblokken en GO!
      

Fit Club

Wil je geen enkel magazine missen? Word dan abonnee! Je krijgt niet alleen scherpe kortingen, maar wordt ook automatisch lid van de Fit Club. Dat betekent je gebruik kunt maken van diverse exclusieve aanbiedingen en kortingen. Ook nodigen we je uit voor onze sportieve Fit Club events. Wil jij de WH Fit Club joinen? Klik hier voor meer informatie.
      

Meer power, meer pit: extra veel CrossFit in de nieuwste Women’s Health 
'Mijn vader - aannemer - bood mijn teamgenoot Niobe zelfs spontaan een baan op de bouw aan, zo sterk zag hij ze niet vaak.' 
De lievelingsbezigheid uit je jeugd, nu als workout!
Vijf dagen in de week beuken in de gym met als resultaat een strakker lijf? Yeah, not for me. En als ik mezelf een tijdje op een calorie-restrictie zet (bijv 1700 kcal per dag), dan kom ik aan. Ik maak geen grappen. Was het maar zo.