Dit lees je in de allernieuwste Women’s Health!

Blog


Ruim 130 pagina’s fit leesvoer, maar wat hebben we deze editie precies in petto? Blader mee!

Deze week ligt ons nieuwe issue in de winkel en bij onze abonnees op de mat. Score! Ga je nog op vakantie? Dan mag dit nummer niet ontbreken in je koffer. Ook de thuisblijvers kunnen rekenen op kakelvers zomers leesvoer met veel workouts, recepten en achtergrondverhalen. Wat kun je in dit september-oktober nummer precies verwachten? We hebben het op een rijtje gezet!
    
#inshapemyshape
Lees, ontdek en vind jouw balans. Bij welke levensstijl voel jij je goed? Verslind je het liefst al het ijzer in het krachthonk, begin je de dag graag met een run of experimenteer je graag op het gebied van voeding? Eén ding is zeker: wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet te werken. Daarom staat deze editie ‘jouw ideale shape’ centraal.
    
Bikini-body of helemaal summerproof? Met dit thema willen we duidelijk maken dat er niet één ideale shape bestaat, maar dat een healthy lifestyle draait om het vinden van een balans waar jíj je goed bij voelt. Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl is heel persoonlijk en daar helpt Women’s Health je graag bij. Om te vieren dat ieder lichaam anders is lanceren we de hashtag #inshapemyshape. Deel jouw verhaal, foto of (fit) journey via Instagram. Welke tip wil jij als zelfexpert anderen meegeven? Share!
     
Verder in dit nummer:

 • Train als een topatleet - Ben je geïnspireerd door de prestaties van Dafne Schippers en Anouk Vetter op de WK atletiek? Probeer dan deze veelzijdige workout waarbij kracht, explosiviteit en snelheid samenkomen. In vier weken train je voor een mooi getoned lichaam.
 • Koud kunstje? We nemen een frisse duik in de wereld van ijsbaden en cryotherapie om uit te zoeken wat de kracht van kou is. Wat gebeurt er als je je lichaam blootstelt aan -110 graden Celsius?
       
 • Covergirl Jenna Dewan Tatum deelt haar levenslessen. De steractrice uit onder andere Step Up siert niet alleen onze cover, maar vertelt ook hoe ze haar gezonde levensstijl kan volhouden ondanks een druk werkschema. Zó blijft ze in een fighting shape. 
       
 • Eiwitpoeder: the right whey. Dierlijk of plantaardig, eiwitpoeders zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Hoe werken ze precies? En wat zijn de verschillen? In dit artikel nemen we eiwitpoeder onder de loep.
 • Superize door superfoods - Behalve kostbare vitamines, mineralen en vezels kunnen gezonde producten ook veel calorieën bevatten. Krijg je te veel healthy stuff binnen? Zo voorkom je dat gezond eten ongezond wordt.
 • Van dansvloer naar vliegen op blades. Vijf jaar geleden zette een agressieve bloedbacterie het leven van Fleur Jong op haar kop. Ze verloor beide onderbenen, maar sprint nu met haar blades tussen de wereldtop. In My Fit Journey deelt ze haar indrukwekkende verhaal.  
       
 • Viva las Vegan! Vegan-queen Sanne van Rooij bewijst dat plant based eten allesbehalve saai is. Neem een voorproefje van haar eerste kookboek Easy Vegan met finger linkin’ recepten voor ieder moment.
       
 • 60x de mooiste versie van jezelf - Dit zijn ze, de beste beautytips die we ooit gehoord hebben. Moeiteloos mooi in slechts een paar stappen. Daarnaast delen onze experts hoe je gezond kunt zonnen. Hello, summer glow!

En nog veel, véél meer! De nieuwste Women’s Health ligt vanaf donderdag 10 augustus in de winkels. Go get it!
     
Fit Club
Wil je geen editie missen? Word dan abonnee! Je krijgt niet alleen scherpe kortingen, maar wordt ook automatisch lid van de Fit Club. Dé members only club van Women’s Health waarmee je gebruik kunt maken van diverse exclusieve aanbiedingen en kortingen. Ook nodigen we je uit voor onze spectaculaire sportieve Fit Club events. Wil je de WH Fit Club joinen? Kijk hier voor meer informatie.

Zodat de tijd in de lucht voorbij vliegt!
... dacht WH ambassadeur Laura toen ze haar dromen wilde najagen. 
Dat is nog eens een berg inspiratie!
WH Squad's Emiel ging deze, toch best lastige, challenge aan.