Dit is ons nieuwste nummer met een heel bijzondere cover

Blog


Een tipje van de sluier!

We zeggen (en vinden met recht) elke nieuwste editie van het Women's Health magazine de mooiste en leukste die ooit gemaakt is. Het is kakelvers, spiksplinternieuw en de covers zijn nog ongekreukt. Maar deze editie heeft nóg meer glans. Niemand minder dan voetbalSTER Lieke Martens is onze covergirl en daarmee komt een gezamenlijke droom van de redactie uit. 
     

   
Om haar glimlach kun je niet heen. Deze power chick is uitgeroepen tot beste voetbalster van de wereld en is in korte tijd enorm bekend geworden. "Het afgelopen jaar was er eentje om in te lijsten", vertelt ze ons stralend als ze terugkijkt op het afgelopen jaar. Hoe bizar ze haar succesjaar vond, hoe haar verhuizing naar Barcelona ging, door welke workout zij zo'n killer core krijgt, met welke workout zij haar sterke voetbalbenen het liefst traint, en of ze überhaupt nog wat te dromen over heeft, lees je állemaal in het nieuwste nummer dat vanaf dinsdag bij de abonnees ligt en vanaf donderdag bij de verkooppunten verkrijgbaar is (tag ons vooral op Instagram als je 'm al binnen hebt!). Het hele interview met Lieke Martens kun je ook op Blendle lezen. 
   
>> Lieke Martens straalt op de cover van Women's Health
   
   
Maar er is meer. Ben jij fan van zweetengeltjes maken? Zet je dan maar schrap voor Fusion Fitness. Hierbij mix & match je killer-elementen van verschillende sporten. Denk aan yoga met boksen, barre met gewichten en HIIT met mindfulness. Kun je daarna meteen je fitheid meten met de test 'Hoe fit ben jij'? Na vier weken zie je al of je vooruitgang hebt geboekt. 
   

Wat kun je verder lezen in deze editie:

- Nieuw: fusion fitness. Combineer je favoriete workouts!
- Let’s go slow. In een lagere versnelling naar meer geluk.
- Food dossier: waarom je níet bang hoeft te zijn voor koolhydraten.
- Trap op de rem. Zo deal je met stressvol woon-werk-verkeer.
- Beautycollege: de huidcoach helpt je stralend de lente in.
- Ongezouten mening. Zout is zo slecht nog niet, zeggen steeds meer experts.
   
Deze nieuwste Women’s Health-editie valt vandaag op de deurmat van onze abonnees en ligt vanaf donderdag bij de verkooppunten! Wil jij ook geen editie missen en het magazine als eerste in handen hebben? Abonneer je dan op het magazine. Er pronkt weer een knaller van een aanbieding op pagina 82. 
   


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Een kleine sneak peak van de nieuwe editie.
Drink jij geen alcohol? Dan herken jij jezelf sowieso in deze situaties.
Dit zijn de vele voordelen van HIIT volgens personal trainer Marc Udo.
Zelfs de meest fanatieke sporter kan het een keertje laten.
Want die herfst is nog zo slecht niet. En dit is waarom. 
'Deze stappen zorgden ervoor dat ik me niet meer laat terughouden door mijn faalangst.'