Vers van de pers: Women’s Health's nieuwste nummer!

Blog


Dit belooft een hete zomer te worden!

It’s getting hot in here In de nieuwste Women’s Health-editie snijden we een hot topic aan. In deze special lees je alles over kinky seks, BDSM, libido en seksverslavingen. Duik in de spannende wereld die mister Grey bekend maakte en leer jouw meest ondeugende dromen waar te maken. Liefde is het fijnste gevoel dat er bestaat en is een van de weinige dingen die verdubbelt als je het deelt! Maar het heeft ook een schaduwzijde, want je zou het maar zijn: liefdesverslaafd.
  
Degene die we (bijna) allemaal meer aandacht en liefde zouden moeten geven, is onszelf. Jij. Bent. Wél. Leuk! Vrouwen zijn kampioenen in het geven van zelfkritiek. ‘Waarom ben ik nou wéér niet gaan sporten? Waarom ben ik zo onhandig en wáárom moest ik die opmerking maken?’ Snoer dat stemmetje gerust vaker de mond en houd van jezelf zoals je bent. Dat doe je toch ook bij je familie en vrienden? Hoe doe ik dat dan, vraag jij je nu af? Geen zorgen, we've got it covered!
  
De temperaturen worden hoger, broeken worden korter en de zon laat zich vaker zien. De zomer is nu écht in aantocht! Eindelijk. Je kunt niet wachten om om 5 uur je computer af te sluiten, uit je kantoor te stormen en hele avonden met vrienden op het terras te vertoeven. Ook in het weekend geniet je volop en lig je het liefst elk vrij moment in de zon. Wij hebben voor je uitgezocht hoe je verantwoord van de zon kunt genieten, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Waar jij je ook niet meer druk om maakt? Cellulite. Pak die putjes in je benen van binnenuit aan en straal van buiten!
  
Let’s go keto! Vet eten en tóch afvallen. Het keto-dieet is de hit van 2018: je verliest snel vetmassa, zonder het verlies van je zo kostbare spieren. Klinkt als een droom, toch? Of zit er toch een addertje onder het gras? Women’s Health verzamelde alle ins en outs voor je!
  

Verder lees je:

- Cheers mate! Proosten om 9 uur ‘s ochtends? Dat kan prima met deze slimme cocktails.
- Je zal het maar hebben: Alice in Wonderland Syndroom. Het klinkt als een sprookje, maar AIWS is een heftige neurologische aandoening.
- Groene wimpers: Een goede vegan mascara scoren, hoe doe je dat?
- Gestrest of moe? Deze superkruiden helpen je er zo weer bovenop.
- Destination fit: Japan. Hoe worden Japanners zó oud en zó happy?
- Zomeraccessoires: leuk zo’n tof badpak, maar vergeet vooral die extra umph niet!
  
Kun je niet wachten om deze hete editie te verslinden? Dinsdag 10 juli plofte het magazine al op de deurmatten van de abonnees en vanaf 12 juli schittert deze zomereditie in de winkels, klaar om door de rest van Nederland gelezen te worden!

 

 

 


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?

 

'Wat móet ik met dat ding, dacht ik een kleine twee jaar geleden.' 
Want vegetariër zijn betekent niet altijd dat je vlees niet lekker vindt…
Een kleine sneak peak van de nieuwe editie.
Drink jij geen alcohol? Dan herken jij jezelf sowieso in deze situaties.
Dit zijn de vele voordelen van HIIT volgens personal trainer Marc Udo.