Tip: Neem nu GRATIS een vriend mee naar Yoga Fest!

Blog


Ben jij dol op yoga en zou je graag je vriendje of een andere mannelijke vriend willen laten kennismaken met de wondere wereld van yoga? Dan hebben wij dé tip voor jou.

7 internationale yoga teachers, 7 Amsterdamse yoga teachers, 3 meditatie guru’s, 7 lezingen, 4 films, massages, muziek, shopping en lekker eten. Dat is Yoga Fest 2016! Een tweedaags festival op een van de mooiste plekjes in Amsterdam: de Westergasfabriek.
 
18 en 19 juni gaat het festival plaatsvinden en de kaartverkoop is vanaf nu geopend. En het allerleukste? Als je in de maand maart een weekendticket koopt, kun je gratis je partner of mannelijke vriend meenemen! Is dat niet gezellig?
       

yoga fest 2016

  
 
Een nieuwe leuke toevoeging waar wij zelf erg nieuwsgierig van worden, zijn de BoxingYoga™ lessen. Dit is een op yoga gebaseerd trainingsmethode voor vechters waarbij je aan je kracht en flexibiliteit werkt om blessures te voorkomen, alles uit jezelf te halen en optimale gezondheid te behouden.
  
De line-up van Yoga Fest overtreft zichzelf ten opzichte van vorig jaar: niemand minder dan wereldberoemde yogi’s als Laruga Glaser en Gloria Latham komen voor het eerst naar Amsterdam. The Boys of Yoga – het grote succesnummer van vorig jaar – zijn ook weer van de partij.
 
Indrukwekkende namen uit Amsterdam: Anat Geiger, Katiza Satya, Andreas Trussat, Svaha Yoga en Marieke Janna zullen inspirerende en diverse yogalessen geven: van yin tot yoga dance, van kundalini tot vinyasa flow.
 
Kortom: wij kunnen niet wachten!
 
Meer informatie vind je op www.yogafestamsterdam.com
  
   
Lees ook:
>> Geef je conditie een boost met deze cardio-yogaworkout
  
>> De 5 grootste misverstanden over yoga
  

Een kleine sneak peak van de nieuwe editie.
Drink jij geen alcohol? Dan herken jij jezelf sowieso in deze situaties.
Dit zijn de vele voordelen van HIIT volgens personal trainer Marc Udo.
Zelfs de meest fanatieke sporter kan het een keertje laten.
Want die herfst is nog zo slecht niet. En dit is waarom. 
'Deze stappen zorgden ervoor dat ik me niet meer laat terughouden door mijn faalangst.'