Video: Tatjana van 'Obese' over #FOGO en het vinden van een balans

FOGO


Tatjana Almuli verloor in korte tijd 56 kilo, maar vond niet direct het geluk waar ze op hoopte. De weg naar een gezonde balans bleek lastiger dan gedacht. Hoe gaat het nu met haar?

#FOGO-campagne
De komende weken gaat Women's Health de strijd aan met #FOGO: 'Fear of Going Out'. Een trend waarbij vrouwen sociale events als uitgaan en etentjes uit de weg gaan, omdat ze bang zijn de controle te verliezen over hun gezonde levensstijl. Wij vragen ons af of het alles of niets moet zijn en gaan op zoek naar de balans tussen gezond en genieten.
    
Dit doen we niet alleen, maar met hulp van o.a. Lienke (Deargoodmorning), Teni (Fitbeauty) en Dani (Fitgirls). Zij zullen in onze videoserie openhartig praten over hun ervaringen met #FOGO en hun zoektocht naar de ideale, maar moeilijk te vinden balans. We trapten de campagne af met een interview met Jet van Nieuwkerk, daarna spraken we met Dani over het effect van een te gezonde levensstijl op een burn-out.         

In deze derde episode: Tatjana Almuli, bekend van het RTL4-programma 'Obese'. Ze verloor in tien maanden tijd 56 kilo. Een waanzinnig mooie prestatie! Gedurende de televisieshow volgde ze een strikt regime van veel sporten en een streng voedingsplan. Ook kreeg ze veel begeleiding van coaches, psychologen en trainers. Na de show moest ze het alleen doen en haar eigen balans vinden tussen gezond en genieten. De komende weken schrijft ze voor Women's Health over deze zoektocht, die veel lastiger bleek dan gedacht.
     
Tatjana sloeg door in haar gezonde levensstijl en praat daar openhartig over in dit videointerview:

Kan je de video niet afspelen? Bekijk het interview dan hier
    
Praat mee!
We zijn erg benieuwd naar jullie mening en ervaringen met FOGO. Heb je er zelf last van? Of misschien je vriendinnen? Deel je verhaal met ons via womenshealth@hearst.nl of tag ons via Social Media met #FOGO

Tatjana besloot zich niet meer te laten leiden door angst en durfde deze workout aan. De impact bleek groter dan gedacht, in positieve zin.
Tatjana krijgt nog heel vaak de vraag hoe het is om mee te doen aan 'Obese'. In deze column haar (uitgebreide) antwoord.
Tatjana heeft door haar deelname aan 'Obese' veel geleerd over voeding, maar wat werkt nou echt goed voor haar? Lees mee met haar zoektocht.
Oprechte verhalen over de keerzijde van een té obsessieve gezonde levensstijl.
Tatjana heeft een haat-liefdeverhouding met de zomer. Toch kan ze zich - stapje voor stapje - accepteren in badkleding, en wel op deze manier.
Teni was vroeger bang om aan te komen en om de controle te verliezen, maar heeft haar geluk inmiddels gevonden door te 'leven in het nu'. Maar hoe doe je dat?