De inschrijving voor Fit for Summer 2017 is geopend!

Fit For Summer


Update: UITVERKOCHT!

Oh yes! De wintermaanden zijn officieel voorbij, tijd om de zomer in te luiden met het leukste sportieve festival van het jaar: Women's Health Fit For Summer 2017! Het is alweer de vijfde editie van dit festival vol verrassende sportclinics, healthy foods en vooral heel veel fun en gezelligheid. Samen met honderden andere fitgirls maak je op deze dag kennis met de nieuwste trends op het gebied van fitness en health.
    
Op zaterdag 20 mei bouwen wij samen het Sportcentrum Universum in Amsterdam weer om tot een echt fitgirl-walhalla. Naast sportclinics als Krav Maga, calisthenics, (kick)boksen, CrossFit, ballet barre en Bubble Ball staan ook beauty, food en fitspiratie op deze dag centraal.
   

Direct tickets kopen? Click dan hier. Lees voor meer informatie gerust verder.

        
   
Wat je kan verwachten op 20 mei?

-        Een onvergetelijke dag met 3 uitdagende sportclinics

-        Een heerlijke healthy, vega lunch

-        Een goed gevulde, limited edition Women’s Health goodiebag

      

Kies jouw voorkeurssport
Op zaterdag 20 mei krijg je een dagprogramma gepresenteerd met maar liefst 3 verschillende sportclinics. Eén sport kan je zelf uitkiezen, de andere clinics blijven een verrassing! Je kan een keuze maken uit tal van uitdagende sporten als CrossFit, calisthenics, klimmen, kickboksen en Krav Maga. We beloven je een uiteenlopend programma, want ook workouts als yoga, jumping fitness, ballet barre, en running worden aangeboden. Een compleet overzicht van alle sporten vind je hier!
   
Naast het aankopen van je entreeticket, moet je je ook direct inschrijven voor gewenste voorkeurssport. Wil je er zeker van zijn samen met je vriendin de sportieve challenges aan te kunnen gaan? Zorg er dan voor dat jullie je allebei voor dezelfde voorkeurssport inschrijven én stuur een e-mail naar events@hearst.nl met jullie namen + voorkeurssport, zodat jullie in dezelfde groep worden ingedeeld. De kaarten zijn niet naamsgebonden, dus je kunt een kaart voor je vriendin op eigen naam kopen - graag zelfs, dan weten wij dat jullie vriendinnen zijn! Let op: je kan je inschrijven voor maximaal één voorkeurssport per persoon.
     
Korting pakken
Ben je nog geen abonnee? Dan ontvang je samen met je ticket ook een 3-nummerabonnement op Women’s Health! Ben je wel abonnee? Dan krijg je maar liefst €7,50 korting!
     
Koop hier je ticket voor Fit for Summer 2017!

    
Werkt de bovenstaande ticketshop niet? Klik dan hier!
     
Wil je alvast aan de slag met de warming-up? Hou dan zeker ons speciale Fit For Summer Channel in de gaten en blijf op de hoogte van alle informatie en leuke artikelen om jouw body alvast helemaal summerproof te maken! En check de aftermovie en het fotoverslag van ons Fit For Summer Festival van vorig jaar om te zien hoe tof het gaat worden op 20 mei. Tot dan!

     

Aftermovie Fit For Summer Festival 2016

   

Share online! #WHFitForSummer
Ben je erbij? Meld je dan aan op onze eventpagina op Facebook.

 

Welke sporten staan er op het programma tijdens het Fit for Summer festival 2017? Een overzicht!