De inschrijving voor Fit for Summer 2018 is geopend!

Fit For Summer


Hier wil je bij zijn.

Oh yes, it's that time again! Ook dit jaar trappen we de zomer weer af met hét sportieve festival van het jaar: Women's Health Fit For Summer 2018! Het is alweer de zesde editie van dit festival vol uitdagende sportclinics, healthy foods en gezelligheid. Maak samen met honderden andere fitgirls kennis met de nieuwste trends op het gebied van fitness, health, beauty en lifestyle. Tijdens de vele, uitdagende sportclinics worden nieuwe sporten getest, grenzen verlegd en nieuwe fitgirl-vriendschappen gesloten. Hier wil je bij zijn.
  
>> Direct je tickets kopen doe je hierLees voor meer informatie gerust verder.
  
Op zaterdag 19 mei bouwen wij samen het Sportcentrum Universum in Amsterdam weer om tot een echt fitgirl-walhalla. Naast sportclinics als bootcamp, beachvolley, HIIT, Ballet Barre en Jumping Fitness staan ook beauty, food en fitspiratie op deze dag centraal.

 
>> Women's Health Fit For Summer wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Lipton Matcha
   

Wat je kunt verwachten op 19 mei?

-        Een onvergetelijke dag met 3 uitdagende sportclinics. De sportclinics vind je hier.

-        Een heerlijke healthy lunch.

-        Een goed gevulde, limited edition Women’s Health goodiebag.
  
-        Check hier de terugblik op vorig jaar.
          

Kies jouw voorkeurssport

Op zaterdag 19 mei krijg je een dagprogramma gepresenteerd met maar liefst 3 verschillende sportclinics. Eén sport kun je zelf uitkiezen, de andere clinics blijven een verrassing! Je kunt een keuze maken uit tal van uitdagende sporten als kickboksen, HIIT en bootcamp. We beloven je een uiteenlopend programma, want ook workouts als muurklimmen, Ballet Barre, en beachvolley worden aangeboden. Check hier het volledige aanbod!
       
Naast het aankopen van je entreeticket, moet je je ook direct inschrijven voor gewenste voorkeurssport. Wil je er zeker van zijn samen met je vriendin de sportieve challenges aan te kunnen gaan? Zorg er dan voor dat jullie je allebei voor dezelfde voorkeurssport inschrijven én stuur een e-mail naar events@hearst.nl met jullie namen + voorkeurssport, zodat jullie in dezelfde groep worden ingedeeld. De kaarten zijn niet naamsgebonden, dus je kunt een kaart voor je vriendin op eigen naam kopen - graag zelfs, dan weten wij dat jullie vriendinnen zijn! Let op: je kunt je inschrijven voor maximaal één voorkeurssport per persoon.

     
Korting pakken

Ben je nog geen abonnee? Dan ontvang je samen met je ticket ook een 3-nummerabonnement op Women’s Health! Ben je wel abonnee? Dan krijg je maar liefst €7,50 korting! Geef bij de promotiecode je abonnementsnummer op en je korting wordt verrekenend. 
  

Scoor hier je ticket(s)!
       
 
Wil je alvast aan de slag met de warming-up? Hou dan zeker ons speciale Fit For Summer Channel in de gaten en blijf op de hoogte van alle informatie en leuke artikelen om jouw body alvast helemaal summerproof te maken! Voor het zo ver is, kun je eerst nog even genieten van een terugblik op vorig jaar. En check hieronder de aftermovie!
 
     

Aftermovie Fit For Summer Festival 2017

 

   
Ben je erbij? Meld je dan aan op onze eventpagina op Facebook.
 

   

Share online! #WHFitForSummer
      


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Al je vragen over voeding worden beantwoord op Fit For Summer.