The Fit List: er kan weer gestemd worden!

Fit List


Een lijst met de top 50 fitfluencers van Nederland - maar de winnaar per categorie, die bepaal jij!

O yeah! It’s thát time of the year again. Hét moment waarop we fitfluencers in het zonnetje willen zetten. Waar we het over hebben? De derde editie van de Women’s Health Fit List!
   
In de Fit List van dit jaar vind je een prachtige lijst, ramvol met maar liefst 50(!) fitfluencers. Vijftig mensen die hebben willen bijdragen aan een fitter, gezonder en bewuster Nederland. Mensen die zich inzetten voor de missie ‘Heel Holland Fit. Dat zijn de mensen waar we heel graag de schijnwerpers op richten.
   
Steeds meer mensen zetten zich in voor een fitter Nederland. Yes! Dat kunnen we alleen maar met al ons stemgeluid toejuichen. En daardoor zijn er dit jaar voor het eerst tien verschillende categorieën. En de winnaar? Die bepaal jij. Vanaf nu, want vanaf vandaag kan er weer gestemd worden!

   
Kijk in het nieuwste magazine, dat vanaf vandaag bij de abonnees op de mat ploft en vanaf donderdag 12 oktober in de winkels ligt, wie er allemaal in The Fit List staan en op wie jij wilt stemmen. Pagina 46 t/m 56 moet je hebben. Stemmen doe je hier! Op wie stem jij? Deel het met. #WHfitlist

Waarom zou je op Samefko Ludidi moeten stemmen?