Genomineerd in de categorie Business & Balls: Nina Pierson & Job van de Graaf

Fit List


Waarom zou je op Nina Pierson & Job van de Graaf moeten stemmen?

Nina slaat een slaatje uit haar gezonde opvoeding door samen met haar man Job een saladebarketen SLA te starten die inmiddels zo succesvol is dat ze in steeds meer Nederlandse steden uitbreiden. En als je denkt dat ze daar wel druk genoeg mee moet zijn… Nee hoor: mama Nina runt ook nog eens healthwebsite Bedrock.nl. Alsof het niks is. @ninapierson.
De andere genomineerden in de categorie Business & Balls vind je hier. Alles over de Fit List lees je hier. En stemmen doe je hier.
   

Om je een beter beeld te geven, dit zijn Nina en Job:

    

En dit ook:

"The two most important days in your life are the one you were born and the one you find out why." Eckart Tolle noemt dat je innerlijke doel verwezenlijken: bewust te leven in volledige aanwezigheid, in het nu. Daar moet de focus liggen en het is iets dat iedereen kan realiseren. Secundair is pas het uiterlijke doel waar we zeker in het Westen voornamelijk de focus leggen. Wat ga je betekenen in relatie tot de wereld. Maar eigenlijk is dat makkelijker te verwezenlijken wanneer je eerst aan je innerlijke doel werkt. Voor mij is het uiterlijke doel, zoals ze in Japan zeggen Ikigai (reason to get up in the morning) het moederschap an zich maar ook SLA & Bedrock en wat er nog meer op mn pad mag komen. Ben meer dan dankbaar daarvoor. Zeker sinds de geboorte van Ella (hoe uitdagend de combinatie van moederschap en carrière soms ook is) voelt het alsof het helemaal insync is en ik precies aan het doen ben wat ik op dit moment moet doen. Maar help mezelf er toch dagelijks aan herinneren dat het in eerste instantie om het innerlijke doel mag gaan

A post shared by Nina Pierson (@ninapierson) on

   
En dit ook:

 

   
En dit is Nina ook:

Als er één festival is waar ik me altijd op verheug is dat het #innerpeaceconference dat weer aankomend weekend plaatsvind. Het was zo bijzonder om te zien hoeveel mensen bezig zijn met spirituele ontwikkeling en inzien dat het de mooiste tool is om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn op het festival zoveel inspirerende sprekers bij elkaar die de weg naar je ware zelf, de weg naar geluk faciliteren. Jammer genoeg kan ik er dit jaar niet bij zijn maar daarom wil ik wel met @delight.yoga 2 kaarten weggeven voor het festival!! ✨✨✨Deel in een comment hieronder waarom jij erbij moet zijn en dan laat ik morgen avond weten wie de geluksvogel is. Een paar van mijn highlights op het festival zijn de lezing van de Tibetaanse medicijn dokter Nida Chenagtsang, muziek van Frans Versteeg, Ayurvedische wijsheden van Tory Hyndman en de film Walk with me van Thich Nhat Hanh. En dat is alleen nog de zaterdag

A post shared by Nina Pierson (@ninapierson) on

   

Daar stond ik dan vandaag in naam van mn vader en in naam van mezelf. Op het symposium van de N.G. Pierson stichting van @partijvddieren Ik vertelde een klein verhaal over mijn vader en zijn idealen en waarom hij de Partij voor de Dieren de belangrijkste investering van zijn leven vond. En hoe ik nu zijn gedachtegoed met SLA en BEDROCK probeer voort te zetten. De partij heeft 8 animaties laten maken over waarom we nu met elkaar in actie moeten komen om een Plan B te maken omdat er geen planeet B is. De rode draad van veel van de verhalen die ik vandaag hoorde gingen stuk voor stuk over oplossingen in de richting van een (veelal) plantaardig dieet. Daar ligt voor ons de sleutel. En je kan er vandaag nog mee beginnen. Ps. Kom je ook naar mijn talk kijken op het @happinez festival as vrijdag, zaterdag of zondag?

A post shared by Nina Pierson (@ninapierson) on

   

   

En dit is Job ook:

Dit is het knapste lunch tentje dat ik in tijden heb gezien: Pop-up café Heart & Soul in Greyton. Alleen op vrijdag en zaterdag open van 11:30-15:00 Alles met zoveel liefde bereid en helemaal vegetarisch. Dat kan namelijk zo makkelijk en lekker zijn. Daarover sproken, mn vegan maand zit erop! Voelde me zowel lichamelijk als mentaal een beter mens. Elke keer als ik eraan dacht dat mijn dieet op geen enkele manier een negatief effect heeft op dieren, samenleving en wereld deed mn hart een vreugde dansje. Ik voelde me meer verbonden met de wereld om me heen. En ik ontpopte me tot een creatieve keukenprinses. Toch heb ik besloten om de 80-20 regel toe te passen. Zoveel mogelijk plantaardig (bijna altijd wanneer ik thuis eet) en als ik uit eten ga vegetarisch. Ik betrapte mezelf er tijdens de vegan challenge trouwens ook op dat ik me steeds meer ging ergeren aan mensen die achteloos pakken salami, spek en vlees in hun boodschappenmandje doen. Of gewoon hard roepen dat ze extra veel vlees gaan eten. Ik vind dat je anno 2017, wanneer je voorzien bent in je basis behoeften, je niet meer je ogen kunt sluiten voor dit onderwerp. Het is echt zoveel cooler om er wel mee bezig te zijn. En voor diegene die merken dat anderen zich storen aan je 'morele en idealistische' gedrag, er verscheen vandaag een top artikel op Bedrock over dit fenomeen. Link in mn bio.

A post shared by Nina Pierson (@ninapierson) on

    

Waarom zou je op Samefko Ludidi moeten stemmen?