Dit heb je gemist tijdens het derde Women’s Health Fit Club event van 2016!

Fitclub


Fanatieke fitte abonnees, ultieme hardloopbattle, medailles, mooi weer, Garmin Forerunner 235 en vooral gezelligheid.

Wat de Fit Club precies inhoudt? Als abonnee van WH kun je gratis lid worden van de WH Fit Club. Als lid heb je toegang tot exclusieve events die worden georganiseerd door Women’s Health en andere extra’s, zoals kortingscodes en leuke cadeaus.     
    
Fit Club event #3
Op donderdagavond 4 augustus vond alweer het derde Fit Club event plaats. Dit keer aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Om 19:00 uur werd er verzameld bij Brasserie Woodz, waar de deelnemers direct voor een verassing kwamen te staan. Het openingswoord werd namelijk niet gedaan door (voormalig) hoofdredacteur Annette Lavrijsen, maar het event werd geopend door de nieuwe hoofdredacteur van Women’s Health: Milou Turpijn.
    
Vervolgens werden de deelnemers voorgesteld aan de trainers van Vörstil; Simone en Sabine. Vörstil is een runningclub van ondernemers die net zo gepassioneerd zijn van hardlopen als van hun werk. Aan hen de eer om de abonnees een hardloopclinic te geven en hen volledig af te matten tijdens de extra challenge na afloop, waarbij twee deelnemers kans maakten op een Garmin Forerunner 235.
    
The battle!
De deelnemers startten met een warming-up richting de andere kant van de Kralingse Plas. Hier zou de ultieme battle plaatsvinden; de deelnemers, verdeeld over twee groepen, startten de estafette, waarbij de één nog fanatieker dan de ander. Het winnende team ontving de enige echte Women’s Health Fit Club medaille. Vervolgens werd er gestart met de cooling down. Kortom: een gezellige, leerzame en vooral sportieve dag die je niet had mogen missen! Ben je abonnee? Klik dan hier om je gratis te registreren voor de Fit Club!
     
Met dank aan: Garmin, Body & Fit, Vaseline, VörstilFitgirlcode en Brasserie Woodz. Check hieronder de aftermovie en de foto’s - een compleet overzicht van alle foto's vind je op onze facebookpagina
   
Fotografie: Simone Frank
Video: Jasmine Janissen en Veronique Dellebeke
   
Aftermovie

   
Foto's      

1

   

2

   

3

   

4

   

5

   

6

      
   

7

     

8

   

9

     

10

   

11

   

12

   

13

   

14

   

15

   

16

   

17

   

18

   

19

   

20

    

   

Noteer 3 december in je agenda. Deze Fit Club wil je niet missen!
Om te vieren dat de nieuwste Women’s Health in de schappen ligt, organiseren we weer een té gekke Fit Club. 
Om te vieren dat de nieuwste Women’s Health in de schappen ligt, organiseren we weer een té gekke Fit Club.
Dit keer: een intensieve City Obstacle Run door het centrum van Den Haag. 
Noteer 13 augustus in je agenda! In samenwerking met Intersport organiseert Women’s Health op 13 augustus weer een Fit Club, namelijk een City Obstacle Run vanuit het Intersport filiaal in Den Haag. In het hart van een bruisende stad, gaan we er samen met jullie een legendary City Obstacle Run van maken! Go, Go, Go!
Rudehealth x Wildswimming in Amsterdam: Duik erin!