7 struggles die je herkent als je wel eens moet sporten met een bril

Fitness


sponsored

Women's Health X Bausch + Lomb

In principe gaan een bril en sporten prima samen, maar er zijn momenten dat je de glazen voor je ogen vervloekt. We hebben een paar herkenbare punten op een rij gezet!

      
1. Het verkeerd inschatten van de locatie van de boksbal. Gelukkig had je trainingsmaatje het al in de gaten en zette diegene verstandig een stap opzij zodat jij hem of haar niet per ongeluk kon neerhoeken.  
  
2. Is het gras van het trainingsveld nou alweer gemaaid? Oh wacht.. Ik heb m’n lenzen verkeerd om in gedaan.
    
3. Hardlopen met een bril is toch iets wat onhandig. Door mijn afzakkende bril hobbelde de hele wereld mee. Nu voel ik me eerder misselijk, in plaats van fit. Top!
         
4. Hetzelfde geldt trouwens ook voor zwemmen. Heeft er iemand mini-ruitenwissers in de aanbieding? Of een snorkelset zodat ik ‘m van de bodem kan vissen?
    
5. Misschien zijn lenzen in plaats van een bril een beter idee tijdens het turnen? Anders maak niet alleen ik een radslag, salto of schroef, maar mijn bril ook.
   
6. Dat moment dat je al begint te rennen, omdat je denkt dat je een homerun hebt geslapen. Maar eigenlijk kwam je softbalknuppel niet eens in de buurt van de bal. Rondje van de zaak.
   
7. Wanneer je naar iemand wilt buigen tijdens de judoles, weet je wel hoe laat het is. Of je moet je bril van de grond vissen, of je knalt weer tegen het hoofd van je tegenstander omdat je de afstand minder goed kunt inschatten. 

Lenzen proberen? Klik hier, print de voucher uit en ga naar de opticien voor meer informatie.
   
    
Lees ook:
'6 dingen die ik leerde toen ik van een bril overstapte op lenzen'
     
       
Dit artikel is gesponsord en kwam tot stand in samenwerking met Bausch+Lomb.

Haal meer uit je run met de juiste krachttraining. Deze oefeningen zijn simpel, maar heel effectief.
We hebben er 5 voor je in de aanbieding!
Ben jij langdurig geblesseerd? Dít wil je weten.
Kun je met een gerust hart meedoen met dit soort challenges?