3000 redenen om bij ons stage te lopen

Love & Life


Grapje, we hebben er 18.

Dusss, jij bent een tijger -wraaauuwr? Jij hebt een carrière voor ogen waar jij je tanden in wilt zetten? Jij laat je niet afschrikken, jij ziet vooral voordelen. Hatsaaa! Hier zijn we, voor jou! Om jou te helpen om dat toekomstbeeld te bereiken en eraan voorbij te streven. Doen we gewoon. Samen met jou. Want... 
    
1. Jij gaat geen koffie halen. Hell no! Jij gaat schrijven. Net zoveel als wij! En dat gaat beter en beter en beter. Oke vooruit, we houden je heus niet tegen als je koffie wilt halen. Maar wij halen ook koffie voor jou. Dat is de deal.
   
2. En die kopietjes? Ha! Doen we gewoon zelf hoor! We zijn Women's Health en vinden het alleen maar chill om een keertje extra naar het kopieerapparaat te lopen.
   
3. Je zit hartje hartje Amsterdam tussen de Kalverstraat en het Leidseplein in. Prima spot om in de pauze te shoppen, een chille lunch te scoren (denk: broodje haring van de buurman, een soepje van Home Made, een chocoladereep van Stach and go on!). De benen strekken is er in ieder geval wel bij.
   
4. You're not alone als je na vijven nog de laatste punten van de dag op de i zet en het vertikt om voor die tijd naar huis te gaan. 
   
5. Niemand kijkt vreemd op als jij jezelf in een 'downward dog pose' vouwt om je kantoorbibs te stretchen. Eigenlijk wel, maar we hebben allemaal wel zo'n gekke tik en dat is alleen maar leuk!
   
6. Niemand kijkt je gek aan als jij je waagt aan een experimentele lunch. We zijn dan wel heel nieuwsgierig!
   
7. Je krijgt een stagevergoeding!!! Hoihoihoi! Je bent niet louter afhankelijk van je stufi (of lening) waardoor je ineens budget hebt om jouw healthy perspectief wat uit te breiden - en je een extra biertje kunt drinken in het weekend.
   
8. Je hebt de allerleukste collega's van de hele wereld om je heen! Mogen we dit over onszelf zeggen? Dán zeggen we het wel over elkaar. Ah zoet!
   
9. We proberen zoveel mogelijk vanuit het positieve te denken. En dat maakt het leven een stuk makkelijker.
   
10. Je hebt de kans om totaal crossmediaal te gaan. Je mag namelijk zowel voor print als voor online schrijven. Dus: JA, jouw artikelen komen ook in het magazine! Woei!
   
11. Jij denkt zelf mee over de input van jouw artikelen. Of wacht, negen van de tien keer bepaal jij helemaal waar jij je artikelen over schrijft. En dat betekent niet dat we jou aan je lot overlaten.
   
12. Onder Hearst (onze uitgever) vallen ook titels als Cosmopolitan, Men's Health, Elle, Elle Eten, Elle Decoration, Harper's Bazaar, Quote en Esquire! En - heb je het al gehoord - binnenkort ook Vogue, Glamour, Jan en nog veel meer. Dus: dik, vet netwerk, here you come!
   
13. We hebben een dakterras. WE HEBBEN EEN DAKTERRAS. DAK-TER-RASSS! 
    
14. Elke donderdag hebben we een Happiness meeting waarin we alle positieve dingen bespreken die we hebben meegemaakt in die week. En dat is te gek, want de onderwerpen schieten alle kanten op: van een lekker dinertje bij kaarslicht met je lover tot een lekkere workout tot positieve cijfers binnen de kantoormuren. Alles waar we blij van worden, wordt hier besproken. Daar worden we vrolijk van én we leren elkaar beter kennen.
    
15. En onze happy hoofdredacteur heeft wel meer van die verrassende ideeën, waardoor je totaal uit je comfortzone kruipt en - pas op, hier komt een cliché - geen dag hetzelfde is.
   
16. De koffie is lekker en in de koelkast staat altijd (bijna altijd) koude cola (zero) en spa rood. Top.
    
17. We willen je echt onder onze vleugels nemen en samen knokken om jouw doelen te behalen. Jij gaat gegarandeerd met veel meer kennis weg als dat je kwam.
   
18. Je bent de eerste die de nieuwste editie van Women's Health in handen krijgt. Met de rest van het team natuurlijk. En dat is telkens weer een momentje hoor.  
    

Dit wil je, echt. Maar we vragen ook wat van jou:

- Jij bent geen pussy, je bent een doorzetter.
- Je kunt minimaal 3 maanden stage lopen, bij voorkeur fulltime. 
- Je schrijft foutloos Nederlands en begrijpt zonder moeite Engelse teksten (ook wetenschappelijke).
- Je hebt een bovengemiddelde interesse in gezondheid en sport.
- Je neemt je verantwoordelijkheden. 
- Je weet wat een CMS-systeem is, hoe je met beeldbanken omgaat en hoe social media werkt. 
- Je volgt een HBO- of WO-opleiding op het gebied van journalistiek of nieuwe media. Heb je een andere opleiding gevolgd, maar denk je toch de perfecte kandidaat te zijn? Schroom dan niet om te solliciteren. 
- Je bent hardwerkend, zelfstandig en zeer flexibel. Je hebt humor, een creatieve geest en durft met originele ideeën te komen.
      

Neem contact op met...

Heb je interesse, stuur dan zo snel mogelijk je CV + motivatie naar womenshealth@hearst.nl onder vermelding van ‘Stage Women’s Health’. Daarnaast ontvangen we graag vier ideeën van je voor online artikelen waarbij je aangeeft welke insteek je wilt gebruiken en waarvan je er (minimaal) een hebt uitgewerkt. Deze proefopdracht is onderdeel van de selectieprocedure.
   

En dan nog dit:

We zijn ook op zoek naar een marketingstagiaire voor verschillende vrouwentitels binnen Hearst. Die vacature vind je hier.

Deze Harvard-psycholoog legt uit waarom – en vertelt wat dan vervolgens wèl een goede aanpak zou zijn, wel zo handig.
Wat ze zeggen niet voor niets: 'liefde gaat door de maag'.