De oplossing tegen knoflookvingers

Love & Life


Want die lucht was je er helaas niet zomaar vanaf.

Een beetje knoflook tovert je maaltijd al snel om tot een feestje. De witte tenen zijn hartstikke goed voor je (want dat lees je hier) en ja, je gaat er wel een beetje van ruiken. Maar zolang je omgeving ook knoflook eet zit je safe. Alleen als jij degene bent die de knoflook snijdt, ben je wel de enige met stinkvingers. De dag erna word je via de geur van je vingers nogmaals aan je maaltijd herinnerd. Schrobben? Je hebt waarschijnlijk al je huis-tuin-en-keuken-producten al uit de kast getrokken zonder het gewenste resultaat.
   
>> 5 Mythische middeltjes tegen puistjes die je beter niet kunt gebruiken
    

Waarom moeilijk doen als het net zo goed makkelijk kan?   

Nu kun je de knoflook snijden met boterhamzakjes om je handen of met een andere vorm van handbescherming. Ingewikkeld. Er zijn ook betere tips and tricks om die knoflook in mootjes te hakken zonder dat er een walm aan je vingers blijft kleven.
   
>> 6 Sexy foods die je libido verhogen
   

Huub huub, barbatruc   

Heb je in de kookwinkel weleens een stuk metaal in de vorm van een zeepje gespot? ‘Een sierzeepje?’ dacht je nog. Dit dames en heren, is de redding voor jouw knoflookpootjes. Volgens onze collega’s van ELLE Eten pak je het stuk nepzeep in je handen en wrijf en er goed overheen met je knoflookvingers. Maar eigenlijk heb je dat zeepje niet eens nodig. Heb je een RVS wasbak of kraan? Wrijf je knoflookvingers dan daar overeen. Het RVS absorbeert de geur. Mind blowing!

Werken bij de grootste health glossy van Nederland? Dat kan! Voor uitbreiding van ons online platform zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren digital editor. Ben jij de persoon die we zoeken?
Who run the world? Exactly.
Elk land heeft zijn eigen fooiregels. Dit overzicht vertelt je hoe het zit!