Dit badpak is ideaal als je nog niet helemaal fit for summer bent

Love & Life


Wat denk je, zie je jezelf al hierin lopen?

Onzekerheid over je lichaam is vaak onnodig, maar wel iets waar iedereen weleens mee kampt! Zeker zo richting het zwemweer. Er is nu een badpak op de markt die de aandacht volledig afleidt van alles. Een badpak die de focus totaal op zichzelf legt. Een tekort aan aandacht zul je in ieder geval niet hebben. 

    

Hair everywhere!

Hoe het badpak er dan precies uitziet? Nou, dat zullen we je eens haarfijn uitleggen (ha!). Het badpak is bedrukt met een harige mannenbuik en het lijkt zo wel alsof die buik, jouw buik is! 
    

    

Paraderen over de boulevard

En, wat denk je ervan? Zie je jezelf al in dit badpak paraderen langs het strand deze zomer? Het badpak is beschikbaar voor iedereen, want het is verkrijgbaar in verschillende huidskleuren; blank, getint en donker. 

        

via GIPHY

Het ene moment gaap je van verveling en het andere moment is je agenda zó volgeboekt, dat je bijna uren moet inroosteren om te slapen. Herkenbaar? Lees dan vooral even verder.
Daddy knows best, right? Tijd om de papa-wijsheden (want laten we eerlijk zijn, vaders zijn wijze wezens) eens onder elkaar te zetten.