Op deze leeftijd heb je dus de beste seks van je leven

Love & Life


Het slechte nieuws: het is nog niet gebeurd. Het goede nieuws: het is nog niet gebeurd.

Na je 21e zijn er weinig verjaardagen waar je nog echt naar uit kunt kijken. Je mag legaal drinken, je mag autorijden… Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen meer op dat vlak na je 21e. Maar: vanaf nu gaat dat veranderen.
 
Een recent onderzoek van online platform Happify ging in op de vraag: wanneer hebben mensen de beste seks van hun leven?
 
Volgens de vijftigers en zestigers die werden ondervraagd (zij zouden het moeten weten, toch?) hebben ze de beste seks van hun leven gehad toen ze in hun 40 tot 50ste levensjaren zaten. Om heel specifiek te zijn: 46 jaar oud. Wauw, dat hadden we niet verwacht!
  
 

gelukkig seksleven

  
    
Wat andere interessante conclusies uit het onderzoek: koppels die gemiddeld eenmaal per week seks hadden, waren over het algemeen het gelukkigst. De gemiddelde single daarentegen had ongeveer twee tot drie keer seks per week.
 
Een goede reden om toch regelmatig van bil te blijven gaan: oudere koppels die regelmatig seks hadden, bleken gelukkiger dan degenen die het maar af en toe deden.
 
Laatste weetje: ongeveer 50 procent van de koppels zei dat ze de beste seks met hun huidige partner hebben gehad. Kortom: ben je wel bijna 46, kies je partner dan zorgvuldig…
  
  
Lees ook:
>> Wat als je geen zin meer hebt in seks?
 
>> Zo word je beter in bed
  
 
 

Zo shop je op een eerlijke een duurzame manier!
Deze Harvard-psycholoog legt uit waarom – en vertelt wat dan vervolgens wèl een goede aanpak zou zijn, wel zo handig.
Wat ze zeggen niet voor niets: 'liefde gaat door de maag'.
Bijna de helft van de jongeren voelt zich vaak eenzaam.