Dit is waarom hij het fantastisch vindt jou oraal te bevredigen

Love & Life


Hoewel mannen voornamelijk bekend staan als vrijwilligers orale seks in ontvangst te nemen, zijn ze ook zeker de beroerdste niet om wat liefde down there terug te geven. Dat wij daar zelf nogal onzeker over kunnen zijn (weten we door dit artikel) neemt niet weg dat hij het ermee eens is natuurlijk.

Wij vonden een man die 9 redenen wist te noemen waarom hij het écht niet erg vindt om zijn hoofd tussen jouw benen te parkeren.
 
 
1. HET VERLENGT DE SPEELTIJD
Het penetratie-gedeelte duurt vaak niet langer dan een paar minuten (daar is serieus onderzoek naar gedaan). Dus een man zijn grootste hoop op een heuse seksmarathon, of in ieder geval een vrijpartij die langer duurt dan een reclameblok, is als ‘ie jou wat pure aandacht kan geven.
 
 
2. HET VERGROOT DE KANS OP SAMEN KLAARKOMEN
Als er een wedstrijd was ‘wie komt het snelste klaar’ dan zouden onze mannen vaak met de medaille naar huis gaan. Maar het is geen wedstrijd, het is een teamsport. En ervoor zorgen dat jij goed opgewarmd bent voor de start maakt het waarschijnlijker dat jullie hand in hand over de finishlijn komen. Get it?
 
 
3. HET GEVOEL VAN JOUW VINGERS DOOR ZIJN HAAR
De sexy hoofdmassage die mannen vaak gratis krijgen als ze goed bezig zijn daar beneden is absoluut een bonus. Hun hoofd zit vol met zenuwuiteinden die vrijwel nooit aandacht krijgen, maar eigenlijk hartstikke gevoelig zijn. En laat jij nou de enige persoon zijn die daar aan mag zitten. Dus, wees niet bang om met je vingers aan het werk te gaan; zachtjes aan zijn haar trekken is trouwens ook niet verkeerd.
 
 
4. ZE MOGEN RUSTIG JOUW LICHAAM BEWONDEREN
Mannen vinden ons lichaam vaak veel mooier dan we denken. Ze houden van bepaalde plekjes of kleine bewegingen, terwijl wij dat zelf helemaal niet eens doorhebben. Als ze over je heen kruipen hebben ze alle vrijheid eens goed ervan te genieten.
 
>> Wat hij denkt van jouw schaamhaar
 
 
5. HET BLIKVELD
Stel je eens voor dat de rollen omgedraaid waren. Hello underboob! Geen slecht uitzicht, toch?
 
 
6. HET IS VELEN MALEN LEUKER DAN EEN VOETMASSAGE
Geloof het of niet, maar mannen vinden het echt wel fijn om het ons naar de zin te maken. Als we vragen om een voet- of rugmassage dan zijn ze vaak wel gek genoeg om dat te doen. Maar brengt die ons naar zo’n hoogtepunt? Waarschijnlijk niet. En juist dat vinden ze zo mooi.
 
 
7. ZE KUNNEN ZICH EINDELIJK ECHT FOCUSSEN
Ze vergeten onze pretknobbel nog wel eens tijdens de seks, en dat is niet zo gek, want waarom zou je het jezelf moeilijk maken en tijdens de actie gaan zoeken naar de speld in een hooiberg? Mannen moeten al op zoveel dingen letten, worden afgeleid door ons lichaam, en dan moeten ze ook nog die ene centimeter op mysterieuze locatie plezieren? Met orale seks kunnen ze zich tenminste even toeleggen op dat wat echt belangrijk is voor ons. Soort goedmakertje?
 
>> 14 tips voor meer zelfvertrouwen tijdens seks
 
 
8. HET SCHEPT EEN BAND
Niets is zo intiem als orale seks. Zelfs gewone seks is er niets bij. Althans, dat vinden velen. Als wij het toelaten voelen mannen zich daadwerkelijk closer, zowel emotioneel als lichamelijk.
 
 
9. KARMA
‘Wat u zaait, zult u oogsten’. Mannen verwachten heus niet gelijk een wederdienst… maar ze zullen het natuurlijk niet afwijzen. Of het direct erna, de dag erna of misschien wel helemaal niet gebeurd maakt niet uit, maar het kan geen kwaad de good vibes van deze ‘dienst’ in de lucht  te hebben!
 
Lees ook:

>> 10 waargebeurde, super gênante one-night-stand verhalen
 
>> Na hoeveel dates is het tijd voor seks? 
>> 14 redenen waarom fitgirls beter zijn in bed

Het ene moment gaap je van verveling en het andere moment is je agenda zó volgeboekt, dat je bijna uren moet inroosteren om te slapen. Herkenbaar? Lees dan vooral even verder.
Daddy knows best, right? Tijd om de papa-wijsheden (want laten we eerlijk zijn, vaders zijn wijze wezens) eens onder elkaar te zetten.