7 seksstandjes voor dagen dat je eigenlijk te moe bent

Love & Life


Deze standjes kosten bijna geen moeite. 

Heb je een rusteloos weekend gehad? Of ben je afgelopen nacht op boevenpad geweest, heb je lekker in de lampen gehangen, in diepe glazen gekeken en het licht uit gedaan? Deze standjes kosten bijna geen moeite en zijn dus perfect voor dagen dat je eigenlijk te moe bent om te seksen.
  

1. Missionaris
    

Missionaris

Het missionaris-standje is niet voor niets hét go-to standje in bijna elke relatie. Er is maar één persoon die aan het werk moet, en dat ben jij niet in dit geval. Als je écht te lui bent om te seksen kun je altijd terugvallen op de klassieke missionaris.
  
>> 11 seksstandjes die je moet proberen voor een super intens gevoel

  
2. Lepeltje-lepeltje
  

lepeltje-lepeltje

Dit is pas echt een lui standje voor als je moe bent, net wakker bent geworden, of als je na de vrijpartij het liefst meteen in slaap valt. Liggen is alles wat je moet doen en een kleine beweging in je heupen is al genoeg voor bergen plezier. 

 
3. Tot over je oren
  

tot-over-je-oren

Met dit standje komen die duurbetaalde yogalesjes nog eens van pas. Je lenigheid wordt op de proef gesteld, maar voor de rest kun je gewoon op je rug liggen en van de rit genieten.

   
4. Downward facing dog
  

downwar-facing-dog

De variatie op doggy style voor de luie dagen, dat is hoe je dit standje kunt zien. Je ligt relaxt op je buik met een kussen onder je bekken zodat je middel omhoog komt (hoef je dat ook niet meer zelf te doen). Zodra hij de goede hoek en het goede ritme gevonden heeft, barst het vuurwerk los!
  
>> 5 Seksstandjes voor stomend hete vrijpartijen

  
5. Stoel voor twee
 

stoelvoortwee1

Kruip gezellig op zijn schoot en sla je benen om zijn middel heen. Zet je rustig af met je voeten en beweeg op je eigen tempo heen en weer op zijn schoot. Met jullie vrije handen kan er flink geaaid en gestreeld worden.

  
6. Stoel voor twee 2.0
 

stoel-voor-twee-20

Voor dit standje moet je wel even van de bank komen, maar gelukkig kun je die inruilen voor een heerlijke stoel. En dan hebben we het niet over een gewone stoel. Laat hem op de rand van het bed zitten en neem plaats op zijn schoot. Beweeg je heupen of ga er helemaal voor door je beenspieren te gebruiken en op en neer te bewegen. Ondertussen kan hij zijn handen te gebruiken om jou op je favoriete plekjes aan te raken.

  
7. David Copperfield
  

david

Parkeer zijn hoofd tussen jouw benen en geniet van alles wat zijn tong je te bieden heeft. Leg eventueel nog een kussen onder je billen, zodat hij er beter bij kan. En omdat het anders wel héél lui wordt: woel met je vingers door zijn haar om te laten merken hoe lekker je het vindt.
   
>> 4 fijne seksstandjes om je ochtend goed mee te beginnen

Deze Harvard-psycholoog legt uit waarom – en vertelt wat dan vervolgens wèl een goede aanpak zou zijn, wel zo handig.
Wat ze zeggen niet voor niets: 'liefde gaat door de maag'.