Gymder, het sportieve broertje van Tinder

Love & Life


Leer sportievelingen kennen die net zo leuk zijn als jij!

Ga je dit jaar voor de zoveelste keer Valentijn doorbrengen met de enige betrouwbare partner in je leven? De gym? Hij bedriegt je niet, hij zegt niet op het laatste moment af en hij geeft altijd precies wat je van ‘m vraagt - mits je er zelf hard genoeg voor werkt natuurlijk. De sportschool is zo’n gekke date nog niet. Maar wat dacht je ervan om dit jaar Valentijn met iemand door te brengen zonder je favoriete workout over te slaan?
   
Gymder to the rescue! Gymder hebben we gespot bij onze collega's van Men's Health en is een app waar je een workout buddy kunt vinden. Ben je net in een nieuwe stad komen wonen en je kent nog niemand die met je wil sporten, zoek je iemand die je motiveert of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Dan zou deze app je kunnen helpen.
   
>> 5 redenen waarom samen sporten super effectief is
   

De app lijkt wel een beetje op tinder. Je maakt een account aan via je Facebook of met je e-mailadres en je geeft aan welk soort workouts je graag doet. Daarna kun je jouw profiel personaliseren. Je kunt leuke foto’s uploaden en geef een korte beschrijving van jezelf zodat anderen meer over je te weten komen. Dan kun je beginnen.
   
>> Met deze tips heeft je online datingprofiel het meest succes
   

Als je de app opent zie je direct de mensen in jouw omgeving met een Gymder-account. Door op een van deze profielen te klikken kun je zien of hij of zij dezelfde favoriete workouts heeft als jij en als je iemand interessant vindt, geeft de app je drie opties. Je kunt ervoor kiezen om diegene te volgen, te ‘POW-en’ (te liken) of een berichtje te sturen. Vanaf daar is het helemaal aan jou. Kijk of jullie naar dezelfde sportschool gaan of spreek af om samen te gaan hardlopen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
   
Gymder claimt dat de app geen dating app is, maar uitsluitend bedoeld is om een workout-maatje te vinden. Maar hey, wat niet is, kan nog komen! Misschien vind je de liefde van je leven, misschien leer je jouw nieuwe workout-maatje kennen en misschien ontmoet je jouw nieuwe, beste vriendin wel. Het is in ieder geval gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, zeker als ze dezelfde interesses hebben als jij. En stel dat je met een potentiële lover afspreekt en er blijkt toch geen klik te zijn, kun je je gewoon volledig focussen op je workout en het daarna voor gezien houden. Heb je in ieder geval een nuttige avond gehad!
   
>> 18 unieke, rebelse ideeën voor een date

 


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Zo shop je op een eerlijke een duurzame manier!
Deze Harvard-psycholoog legt uit waarom – en vertelt wat dan vervolgens wèl een goede aanpak zou zijn, wel zo handig.
Wat ze zeggen niet voor niets: 'liefde gaat door de maag'.
Bijna de helft van de jongeren voelt zich vaak eenzaam.