De fijnste spots in Amsterdam om te werken

Love & Life


Workmode aan.

Het aangename met het nuttige verenigen is altijd een goed idee. Werken moet je toch en hetzelfde geldt voor eten en het drinken van lekkere koffie. Dan kun je dat maar beter op een fijn plekje doen waar genoeg stopcontacten zijn, zodat je laptop niet halverwege in slaap valt. Als het even kan is een beetje privacy soms ook welkom. De fijnste spots in Amsterdam om te werken hebben we verzameld. 
  

TSH Collab

TSH Collab is onderdeel van The Student Hotel. Waar The Student Hotel gericht is op studenten, is TSH Collab vooral gericht op freelancers en zzp'ers. Het studentengehalte zie je vooral terug in de gunstige prijsklasse. Dus zeker als je al wat verder in je loopbaan bent, kun je er perfect terecht om te werken, voor werkafspraken of voor vergaderingen. Bij TSH Collab in Amsterdam heb je zelfs afsluitbare ruimtes die geschikt zijn voor groepen tot een mannetje of acht. Een groot beeldscherm hangt paraat voor presentaties en tijdens de meeting kun je naar wens eten laten serveren. Dieetwensen zijn geen probleem. Goede koffie ook niet. 
>> TSH Collab Amsterdam
  

Boterham

De naam zegt het al, bij Boterham kun je goed terecht voor een bammetje. Of je nou een early bird bent of een uitslaper, een fijne hap eten kun je de hele dag door bestellen. Nog een pluspunt: goede koffie. Wissel je werkplek in de zomer in voor hun zonovergoten terras.
>> Boterham Amsterdam
  

Generator Hostel Amsterdam

The Generator Hostel zit in een voormalig universiteitspand, waarin je Nescio Cafe vindt. Een dynamische plek waar de menukaart is geïnspireerd op lokale producten. Als je tijdens je werkmomentje een beetje ontspanning zoekt, schuif dan aan op de verhoogde veranda met uitzicht op het Oosterpark.
>> Generator Hostel Amsterdam
  

SLA

Powervrouw Nina Pierson is naast Bedrock, ook de vrouw achter SLA. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een fijne werkplek is. Of het bewust is of niet, SLA is zo’n fijne werkplek. Hier bouw je tijdens het werk nog aan je gezondheid ook. Zij weten welk effect pure voeding kan hebben op hoe jij je voelt. Inmiddels hebben ze heel veel vestigingen, dus is er altijd wel ergens een plekje vrij om in het gezelschap van je laptop te gaan zitten.
>> SLA Amsterdam
  

Cafe Belcampo

Het leescafé van Amsterdam noemt Café Belcampo zichzelf. We hebben het hier over de openbare bibliotheek in de Hallen. Daar waar ze de beroemdste koffie van Amsterdam schenken, de koffie van Lot Sixty-one Coffee Roasters.
>> Cafe Belcampo Amsterdam
  

Zoku

Aan het randje van het centrum zit Zoku. Deze plek is een brok aan creativiteit. Huur een flexplek of een van de inspirerende, hippe vergaderruimtes. Met een razendsnelle wifi-verbinding en prikkels te over voor genoeg inspiratie, zit jouw werkdag er zo op.
>> Zoku Amsterdam
  

Volkshotel

Bij Volkshotel heb je De Werkplaats, waar naar eigen zeggen buffelen overgaat in borrelen. “De plek voor werken zonder kantoor en koffie zonder filter.” Neem plaats aan de grote tafels met genoeg stopcontacten voor iedereen, check in op de wifi-hotspot en gaan. Wil je liever niet dat de rest van de tafel mee geniet van jouw wilde, nieuwe plannen? Pak dan een werkcabine, zodat je in alle veiligheid je nieuwste hersenspinsels op tafel kunt gooien.
>> Volkshotel Amsterdam
  

Coffee and Coconuts

Krijg jij energie van zonnestralen? Krijg jij bruisende ideeën door het vakantiegevoel? Dan is Coffee and Coconuts jouw plek. Het eten is met liefde bereid en je moet je inhouden om je schoenen aan je voeten te houden. De beach vibe doet z’n werk.
>> Coffee and Coconuts Amsterdam
  


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Even op de pauzeknop drukken zonder daarvoor naar een (duur!) meditatie-retraite in India te hoeven reizen. 
En tips voor hoe je toch dat (irritante) nummer uit je hoofd kunt krijgen.
Antwoord op de vragen die we eigenlijk allemaal wel hebben.