Bij dit restaurant kun je nu naakt dineren

Nutrition


Hier zijn niet alleen de gerechten puur natuur!

Heb jij altijd al eens in je nakie willen dineren? En dan niet thuis op de bank, maar in een restaurant, samen met andere mensen in hun adamskostuum? Dat kan vanaf deze zaterdag bij The Bunyadi, een pop-up restaurant in hartje Londen.
 
 
CLEAN AND NAKED
De naam van het restaurant geeft het al aan: in dit restaurant gaan we terug naar de basis. Het idee is afgeleid van het Hindoestaanse 'Bon Ya Dee' wat ‘fundamenteel’, ‘basis’ en ‘naakt’ betekent. En dit neemt oprichter Sebastian Lyall heel letterlijk. Niet alleen de menukaart is puur, ook de inrichting en zelfs de gasten zijn puur natuur. 
 
Tijdens je bezoek aan het restaurant staan drie factoren centraal:
 
1. De ingrediënten die voor de vijfgangenmenu’s worden gebruikt zijn clean, puur en gezond. De producten zijn zelf geteeld en worden klaargemaakt zonder het gebruik van elektriciteit en gas. Zelfs het bestek is eetbaar omdat dit gemaakt is van brood en groenten.
 
2. De eigenaar stoorde zich regelmatig aan mensen die in een restaurant aan hun telefoon vastgeplakt zitten. Daarom heeft hij een technologie verboden in zijn restaurant. Je mobiel kan je dus beter thuis laten.

3. Last but not least is er ook de optie om je kleding uit te trekken als je je daar prettig bij voelt. Het is dus geen verplichting! Je krijgt bij binnenkomst een badjas van het restaurant en tijdens je maaltijd kun je er zelf voor kiezen om deze uit te trekken voor de ultieme naked experience.
 
 
WACHTLIJST
Nu zul je misschien denken: ‘gaat dat wel lopen, zo’n restaurant waar je poedelnaakt aan tafel kan zitten? Het lijkt er wel op: meer dan 45.000 mensen staan op dit moment op de wachtlijst om hun reservering te kunnen plaatsen. Voor een vijfgangenmenu betaal je rond de 75 euro.
 
 
Lees ook:
>> Er is een nieuwe (supersnelle!) manier om zoete aardappel te eten
 
>> 6 tips om je zelfverzekerder te voelen over je lichaam

Als je op een voedingsetiket kijkt, zie je dat bijna overal achter staat: % van de ADH. Moet je je hierdoor laten leiden?
Deze vitamine heeft veel fijne voordelen.
Het gezondere vegan zusje van de pizza.
Dit zijn de voor- en nadelen van deze aminozuren. 
En het blijft niet bij avocado’s. Ook andere groente- en fruitsoorten worden genoemd.