Door deze pindakaas-eiwitcake zal je ontbijt nooit meer hetzelfde zijn. Een hap en je bent betoverd door het pindakaas-eiwitcake-virus, waardoor je nauwelijks meer je tanden in een ander ontbijtje zult zetten.

Voor 1 portie pindakaas-eiwitcake

  • 2 el amandelschaafsel of havermout
  • 1 schep vanille eiwitpoeder
  • 1 ei
  • ½ el bakpoeder
  • 1 el pindakaas
  • 1 banaan, geprakt
  • 1 tl olijfolie

Zo maak je dit eiwitontbijt

  1. Oké, nu moet je even bij de les blijven, want dit is niet voor iedereen weggelegd. Komt 'ie: doe alle ingrediënten (ook die lepel pindakaas, laat 'm niet in je mond verdwijnen) in een kom en mix het geheel alsof je leven ervan afhangt.
  2. Bestrijk nu de binnenkant van een grote kom met een lik olie, en vul het met je 60-seconden beslag. Doe het in de magnetron en laat op 900 watt in 1,5 minuut gaar bakken.
  3. Kijk even of het deeg al stevig is. Zo niet, doe de kom dan nog 90 seconden in de magnetron. Eet rechtstreeks uit de kom zodat je spieren direct worden overspoeld door de goedheid van deze pindakaascake.

Bron: Men's Health

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?