Ontbijt recept: heerlijke pannenkoeken met maar twee ingrediënten
Heb je zin in pancakes in de ochtend, maar heb je weer iets te vaak op de snooze-knop gedrukt waardoor je weinig tijd hebt? We got you girl.
Door Liselotte Legebeke
We hebben namelijk een gezond recept voor pannenkoeken, ze zijn gluten- en lactosevrij en the best part: ze zijn supermakkelijk om te maken.
Advertentie - Lees hieronder verder
- Porties:
- 1 serving(s)
- Totale tijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- 1
rijpe banaan
- 2
eieren
Bereiding
- Stap 1Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten samen mixen, vervolgens bak je de pannenkoeken in ongeveer één minuut gaar in een pan. Maak de pannenkoeken niet te groot, doordat er geen bloem in het recept zit kunnen ze moeilijk te draaien zijn, door ze klein te houden gaat dit makkelijker.
- Stap 2The finishing touch:Maak de pannenkoeken af door er een topping naar keuze overheen te doen.
Als je het gezond wilt houden adviseren we bosbessen en noten als topping. Bosbessen bevatten veel vitamine C, noten bevatten veel gezonde vetten en zijn een goede bron van vitamine E en magnesium.
Makkelijke couscous salade met halloumi
Easy melanzane met aubergine
Traybake met gekruide kip en kleurrijke groenten
Quinoa salade met edamame, kipfilet en kruiden
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder