Cocktail recepten die je deze zomer wilt proberen

Nutrition


En andere handige tips and tricks.

Misschien wil je de alcohol even een keer overslaan, laat je bergen suiker liever achterwege of je wilt juist een feestelijk cocktailtje dat ook ontbijtproof is. U vraagt, wij mixen. Hieronder vind je heel veel cocktail recepten voor elk moment en andere tips and tricks.  
   

Calorie-arme cocktails

Heb je geen zin om met elke slok cocktail meteen een schep suiker weg te tikken? Er zijn genoeg cocktails waarbij het aantal calorieën op een laag pitje blijft steken.
>> Hier vind je 4 cocktails recepten voor skinny cocktails.
   

Hier kun je op letten als je buiten de deur cocktails drinkt

Sla je niet zelf aan het mixen, maar ga je de hort op om cocktails te drinken? Er bestaan wat vuistregels die je helpen om je niet te laten verleiden door een skinny looking cocktails ramvol met verstopte suikers.
>> Hier vind je wat richtlijnen.
      

Feestelijke alcoholvrije drankjes

Er hoeven niet altijd liters alcohol in je snoetje geschonken te worden om plezier te maken. Alcoholvrije drankjes hebben zoveel voordelen: geen katers, je blijft scherp, je weet nog precíes wat je die avond allemaal gedaan hebt, de kans is kleiner dat je belandt in de snackbar, of erger: op een of andere gare after, de kans dat je dingen doet die je moeder ook niet zou doen slinkt aanzienlijk en over slinken gesproken, dat doet alcohol niet met je lijf.
>> Dus: hier vind je inspiratie te over voor feestelijke alcoholvrije drankjes.
   

Frisse basilicum-citroen-cocktail

Mis je de zomer en wil je het liefst eigenhandig de wereld weer groen kleuren? Dát is wellicht een tikkie ambitieus. Wat je wel kunt doen is een heerlijke, zomerse cocktail maken. Maak een grote kan en nodig al je vrienden uit.
>> Hier vind je het recept van een heerlijke zomerse cocktail.
   

Coco’s cocktail

Nog zo’n zomerse topper is Coco’s cocktail. Een verrassende combinatie van kokoswater, rosé en komkommer sleurt jouw gedachten zo weer naar de zomer.
>> Hier vind je het recept van Coco’s cocktail.
   

Ontbijtcocktail

Champagne-ontbijt bestaat ook, dus waarom zou ontbijten met een cocktail raar zijn? Zeker als er geen druppel alcohol bij komt kijken is dit niets minder dan een feestelijk begin van de dag.
>> Hier vind je het cocktail recept van dit ontbijtje.
   

Pina Colada van Rens Kroes

With or without alcohol. Het kan allebei. Deze topper van Rens Kroes is verser dan vers en serveer ‘m ijskoud voor het ultieme cocktail-effect.
>> Hier vind je het recept van deze Piña Colada.

 

 

 

 

Voor wanneer je moeite hebt met gaan zitten na legday.
Met deze tips heb je geen last meer van (vr)eetbuiten.
Als je op een voedingsetiket kijkt, zie je dat bijna overal achter staat: % van de ADH. Moet je je hierdoor laten leiden?
Deze vitamine heeft veel fijne voordelen.