Zo krijg je altijd genoeg eiwitten binnen. En het is gratis!

Nutrition


Als je veel eiwitten eet, is wat afwisseling ook wel eens lekker. Hoe zorg je voor genoeg variatie en de broodnodige proteïne? De Protein Recipe Guide van FITSHE biedt uitkomst. En jij kunt 'm gratis in je mailbox krijgen! We trakteren namelijk IEDEREEN op deze e-guide t.w.v. €19,95 die tjokvol inspiratie staat.

                                                              SPONSORED                                                 
                                                   Women's Health x FITSHE
  
Je krijgt de Protein Recipe Guide (t.w.v. €19,95) van FITSHE gratis in je mailbox. Het enige dat je hoeft te doen is je hier aanmelden door het deelname formulier in te vullen en de mail die je daarna ter bevestiging krijgt. 
    
Sportshakes zijn je beste vriend na het sporten en perfecte hulplijn die je kunt inzetten als boost om de dag door te komen. Maar eiwitshakes zijn veel meer dan dat. Wist je dat eiwit een essentieel onderdeel is van een goed ontbijt? Naast dat je lijf behoefte heeft aan bouwstoffen zorgt het ook nog eens voor een verzadigd gevoel. Bye bye cravings
    
Vaak maak je een eiwitshake aan met water - logisch, want dat is wat je in de meeste gevallen bij de bereidingswijze terugvindt. Maar meng het ook eens in de blender met een flinke scheut (plantaardige) melk. Voor de echte verwennerij van de bovenste plank heeft FITSHE nu speciaal voor jou hun nieuwe Protein Recipe Guide samengesteld.

collage

    
Deze Recipe Guide staat ramvol gezonde en eiwitrijke recepten verdeeld in drie categorieën: ontbijt, voor je workout, en om mee te herstellen na je training. Heb je het bijvoorbeeld weleens door de kwark geroerd, bestrooid met zoete, fruitige toppings en voorgeschoteld als ontbijt? En nog beter: maak er eens healthy snacks als proteïnerepen of –balletjes mee. Nadat je dit hebt geprobeerd ben je hooked.  
   
Voor bovenstaande varianten is het eiwitpoeder van FITSHE ideaal. De 100% natuurlijke whey is speciaal ontwikkeld voor vrouwen: de perfecte hoeveelheid proteïne per portie en een gezonde dosis magnesium voor spierondersteuning. Een vrouwenlijf heeft namelijk andere behoeften dan een mannenlijf. Verder zitten er geen gekke toevoegingen als kleurstoffen, zoetstoffen of suikers in, maar is alles gewoon puur en lekker. Lekker puur.  
   
Jij kunt deze Guide (t.w.v. €19,95) gratis in je mailbox ontvangen. Schrijf je nu hier in, meld je aan voor de Women's Health nieuwsbrief en ontvang de FITSHE Protein Recipe Guide gratis in jouw inbox!(Deze ontvang je per mail).
   
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met FITSHE.

Want soms heb je gewoon trek in dikke, luchtige American pancakes.
Want je hebt vast wel eens voor het schap staan twijfelen welke je moest kiezen…
Eet je vegetarisch en ben je soms bang dat je niet genoeg ijzer binnenkrijgt nu je vlees van het menu hebt geschrapt? Dan zijn deze foods ideaal om je ijzerinname te verhogen.
Ter ere van de verjaardag van Koning Wim-Lex zetten we oranje frieten op tafel.