De allerlekkerste roze recepten voor Valentijnsdag

Nutrition


Liefde gaat door de maag!

Valentijnsdag! De dag om je lief eens flink te verwennen. Ben je op zoek naar Valentijnsdag ideeën? Wij zeggen: pak flink uit met gerechten in de kleur roze, want dat is natuurlijk de kleur van de leleliefde. We hebben de allerlekkerste roze recepten voor je op een rijtje gezet.

 
1. Roze latte met beetroot

Wow, een roze latte? Ja. Een roze latte. Wij knipperden ook even met onze ogen toen we deze beauty tegenkwamen. Maak kennis met de ‘beetrootlatte. Hét perfecte drankje om samen met je lover de dag mee af te trappen op Valentijnsdag. Ga jij ‘m maken?
>> Het valentijnsrecept voor roze latte met beetroot vind je hier.

 
2. Roze sushi

Sushi maken is natuurlijk leuk (en LEKKER!), maar wist je dat je ook roze (!) sushi kunt maken? Met een paar eetlepels bietensap geef je jouw sushirolletjes een touch of pink en scoor hoge ogen bij jouw Valentijnsdate. Ook als het een man is, echt. 
>> Het valentijnsrecept voor roze sushi vind je hier.

 
3. Bietenspaghetti met geitenkaas en basilicum

Spaghetti laten staan? Welnee. En al helemaal niet op Valentijnsdag. Deze spaghetti van bieten met geitenkaas en basilicum is een gezondere variant, minstens zo lekker én roze! Een ideaal maaltje voor een romantisch diner voor twee. Slurpze!
>> Het valentijnsrecept voor bietenspaghetti vind je hier.

 
4. Roze chocolademelk met witte chocolade uit de slowcooker

Deze awesome witte chocolade melk met candy canes uit de slowcooker is een echte show stopper. En hij is roze. Hebben we je aandacht? De slowcooker doet er anderhalf uur over om de chocolade te smelten, maar daarmee laat je alleen maar zien hoeveel moeite je wilt doen voor je lief! En wees niet bang, verder is het recept reuze simpel én weer eens wat anders dan die plain old chocolademelk met slagroom!
>> Het valentijnsrecept voor roze chocolademelk vind je hier.

  
5. Healthy snack: roze ‘protein fluff’

Laat jij zelfs op Valentijnsdag jouw gezonde lifestyle niet varen? Maak dit roze eiwitrijke goedje en je slaat twee vliegen in één klap. Je bent helemaal in het thema én je kunt ‘m inzetten als pre- of postworkout snack. Wat wil je nog meer?
>> Het valentijnsrecept voor de roze protein fluff vind je hier.

  
6. Healthy Red Velvet Cake met natuurlijke kleurstoffen

Bijzonder fluweelroze van kleur, hartstikke lekker en ontzettend fotogeniek. Zo’n Red Velvet Cake is hartstikke mooi (en lekker!) maar meestal wordt hiervoor een rode kleurstof gebruikt. Hoe maak je anders een taart zó rood, zou je denken? Daar hoef je niet per se synthetische kleurstoffen voor te gebruiken, ook met natuurlijke kleurstoffen krijg je die mooie rode kleur en dat kan nog gezond zijn ook, met bieten! Als de liefde bij jouw lover door de maag gaat, dan heb je bij dezen beet. Geen twijfel over mogelijk.
>> Het valentijnsrecept voor Red Velvet Cake vind je hier. 


Voor wanneer je moeite hebt met gaan zitten na legday.
Met deze tips heb je geen last meer van (vr)eetbuiten.
Als je op een voedingsetiket kijkt, zie je dat bijna overal achter staat: % van de ADH. Moet je je hierdoor laten leiden?
Deze vitamine heeft veel fijne voordelen.