Vegan? Dit Instagram-account gaat je helpen

Nutrition


Huh? Is dit vegan?

Steeds meer mensen zien tegenwoordig de voordelen van een veganistische lifestyle. Natuurlijk voor de dieren, maar ook voor mensen, natuur en milieu. Volgens de meest recente van de schatting Nederlandse Vereniging voor Veganisme telt ons land bijna 100.000 veganisten.
   
Eet jij nog niet zo lang vegan en heb je soms geen idee wat je wél en niet kunt eten? Geen paniek, het Instagram-account Huh is this vegan? schiet je te hulp. Oprichtster Floortje geeft op haar Instagram-account een overzicht van plantaardige producten, die je met gerust hart in je winkelmandje kunt gooien. Er zijn namelijk veel meer plantaardige producten te koop dan je denkt. En daar hoef je niet eens voor om te fietsen, want supermarkten hebben tegenwoordig ook genoeg keuze. 
  
>> 12 dingen waar je óók aan moet denken als je vegan leeft
  

Wist jij bijvoorbeeld dat de croissants van AH basic tegenwoordig vegan zijn? En wat dacht je van Chio Chicken crisps, Cornetto’s of bamischijven? Yesss, allemaal vegan! Volg vooral het Instagram-account om op de hoogte te blijven van verassende (en soms iets minder verassende) vegan producten. 

  

Vegan cornetto @albertheijn #vegan #veganproducts #plantaardig #plantbased #ahvegan

Een bericht gedeeld door Huh is this vegan? (@huh_is_this_vegan) op

  

    
>> Tips en tricks om vegan te eten
  

  

Doen waar je van houdt en er ook nog geld mee verdienen? Yes, please! 
Met een paar kleine aanpassingen maak je zo je eigen healthy cheesecake.
Náást het feit dat ze veelzijdig en heel lekker zijn.