De beste jeans voor vrouwen met gespierde benen

Style


Wie zegt dat je legday moet skippen?

Het vinden van de perfect passende jeans is vaak niet makkelijk. Maar met gespierden benen is het al helemáál onbegonnen werk. Veel spijkerbroeken zitten te strak om je bovenbenen en te los in je taille. Je kunt er natuurlijk een riem bij dragen, maar of dat nou de oplossing is betwijfelen we. Gelukkig hebben we na wat speurwerk een selectie jeans gevonden waar jouw gespierde stelten wél in passen. In deze exemplaren hoef je legday echt niet te skippen.
  
>> 10 struggles van vrouwen die aan krachttraining doen

  

Franjeans

  

Fran Denim high rise skinny €71,00

Het merk Fran Denim maakt spijkerbroeken speciaal voor atletisch gebouwde mensen. Dit zeggen ze er zelf over: "Fran Denim is about a positive self-image. It’s about being comfortable and not worrying if you dressed the part. It’s about having freedom to express yourself through fashion and having something to wear besides leggings." Klinkt dat goed, of niet?

 

barbelljeans

Barbell Denim Athletic Fit €120

Barbell Denim is een ander merk dat jeans maakt voor gespierde lichamen en atleten. Van deze jeans wordt gezegd dat ze onwijs lekker zitten en een goede pasvorm hebben zonder dat je een grotere maat hoeft te kopen voor de smalle taille waar je zo hard voor werkt. Wat wil je nog meer?
   

collage

Replay Hyperflex €159,95

Een jeans gemaakt van stretchstof doet vaak al wonderen. Deze variant is skinny, maar zit super strechy rond je benen.
>> Deze beauty-gewoonten kun je beter afleren
   

dieselfayza

Diesel joggjeans €249,95

De joggjeans is jouw beste vriendin als je gespierde bovenbenen hebt. De stof is stretchy en relaxed, maar de pijpen zijn wel 'tapered' oftewel smal aflopend naar de enkels.

  

levisnoyfriend

   

Levi’s 501® Taper Jeans € 109,95

Ook een boyfriend jeans is ideaal voor dames die regelmatig hun benen trainen. Ze zijn wat wijder en maken je benen optisch langer.

 

selectedfemmejegging

Selected Femme Jegging € 59,95

Met deze jeans aan heb je het gevoel alsof je nog in een sportlegging loopt maar niets is minder waar. De spijkerbroek is gemaakt van zachte stretchstof en heeft super skinny pijpen.
  
>> 4 dingen die je niét moet doen als je een goede indruk wilt maken
   


Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?
Alle knapheid op een stokje: de nieuwe collectie van PUMA, die valt onder de #DoYou collectie en zich richt op vrouwen empowerment, wil je hebben. En over empowerment gesproken: Selena Gomez is de global ambassador.
Wie zegt dat je legday moet skippen?
Kleding in je kast die gestreken of zelfs gestoomd moet worden? Met deze truc – die gebruik maakt van een ijsblokje – is je kleding binnen de kortste keren glad en kreukelvrij.
Ken jij de Penny in your Pants-truc al?