It’s that time again! Er ligt weer een spiksplinternieuw nummer voor je klaar. Deze editie is een toffe CrossFit-special die uitpuilt van de inspirerende verhalen én de beste workouts voor gevorderden én beginners. Op de cover staat dit keer niemand minder dan *tromgeroffel* Crossfitqueen @FITGIRLCHRIS. Onze prachtige covergirl heeft een fulltime (!) kantoorbaan, maar flikt het toch om in topshape te blijven. Ze is fitter dan ooit! Wil je weten hoe? In het exclusieve interview met Women’s Health vertelt ze hier alles over.

Wil jij óók helemaal in topshape blijven? Voed dan je botten! Het is nooit te vroeg om aan gezonde botten te werken. Als je nu begint heb je een buffer voor later. Dus begin niet pas met het denken aan je botten als je toe bent aan een rollator, maar begin nu! We’ve got your back!

Heb je wel eens een overdosis aan zonnestralen gehad? Vast wel! De afgelopen tijd is het heerlijk weer geweest met veel zon. Hoe heerlijk de zon ook is, je huid heeft soms even een break nodig. Dus chill out and cool down! Blus je huid met schaduw, fris water en verkoelende gels, bijvoorbeeld. Lees alles over het beschermen van je huid na een overdosis zon.

Zin in een kort maar krachtige workout? Check de 15 minuten workout voor killer abs! Het gaat allemaal om je core business. Deze workout van personal trainer Alice Liveing zet je core in vuur en vlam. Workouts hoeven geen uren te duren om resultaat te boeken. Dus, hup! Koop je Women’s Health editie en ga aan de slag!

Wat kun je verder lezen in deze editie:

  • FLAWLESS! Wapen je gezicht tegen grove poriën.
  • Babydroom in duigen: te lang gewacht, en dan?
  • Wereldse recepten: 6x gezond en zó op tafel.
  • Voor en na? Jaja.... Geloof beslist niet alle foto’s op social media!
  • Bizarre beauty-rituelen: van slakkenslijm tot stierensperma in je haar. Yummie.
  • Fit Club Report: open water zwemmen powered by Rude Health.

Dit (en meer) lees je állemaal in het nieuwste nummer dat vanaf dinsdag bij de abonnees ligt en vanaf donderdag bij de verkooppunten verkrijgbaar is (tag ons vooral op Instagram als je 'm al binnen hebt!).

Lid worden?

Wil je geen editie missen? Word dan abonnee! Pak je meteen mooie kortingen mee.

Fit Club

Je krijgt als abonnee niet alleen scherpe kortingen, maar je wordt ook automatisch lid van de Fit Club. Dé members only-club van Women’s Health, waarmee je gebruik kunt maken van diverse exclusieve aanbiedingen en kortingen. Ook nodigen we je uit voor onze spectaculaire sportieve Fit Club events. Wil je de WH Fit Club joinen?

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?