Vijf inspirerende podcasts op het gebied van zelfontwikkeling

Love & Life


Happy listening!

Ben je dol op podcasts? Good news: wij hebben er vijf op een rijtje gezet op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit.
  
>> Waarom kwetsbaar opstellen in een relatie zo belangrijk is

   

1. Eindbazen

De Nederlandse Wiggert en Michiel zijn niet bang voor controversiële onderwerpen en bespreken elke aflevering, samen met een bekende gast, interessante onderwerpen. Favoriet? Alles over liefde, relaties, verlichting en verslavingen met auteur Jan Geurtz.
     

2. Oprah’s SuperSoul Conversations

Awaken, discover and connect to the deeper meaning of the world around you’, staat er bij de beschrijving van deze podcast van de fameuze Oprah. Verwacht interviews met auteurs, (spirituele) leiders en gezondheidsexperts. De moeite waard!
 

3. Gabrielle Bernstein

Als je Gabrielle Bernstein nog niet kent, wordt het tijd. Deze auteur, life coach en motivational speaker heeft een flink aantal meditaties opgenomen, met thema’s als vergeving en creatieve overvloed. Abonneren maar!
  
>> Een beslissing nemen: hoe doe je dat?
   

4. Omdenken

‘In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken?’. Klinkt interessant, nietwaar? 
   

5. The School of Greatness with Lewis Howes

Find out what makes the greatest people great and how to apply those lessons in your life’. Maak je klaar voor een flinke dosis inspiratie en levenslessen.   
   
>> Je droomleven leiden: 5 essentiële vragen die je aan jezelf moet stellen

   


Volg je Women's Health al op href="https://www.facebook.com/WomensHealthNL" title="" target="_blank">Facebook en Instagram?

 

Alsof die periode van de maand al niet gezellig genoeg is…
En houd je tijd over voor écht belangrijke taken!
Yesssss, de wintermaanden draaien helemaal om the Joy of Missing Out.