Dit zijn de groente en fruit toppers van september!
Je kunt groente en fruit beter uit het seizoen eten. Niet alleen gunstig voor de portemonnee en het milieu, maar ook voor een optimale smaakbeleving!

Het is niet voor niets dat fine dining restaurants graag gebruik maken van groente en fruit uit het seizoen! Niet alleen vanwege een betere smaak, ook is de voedingswaarde van seizoengebonden groente en fruit hoger. Dit komt doordat de producten natuurlijk zijn geoogst en dus de juiste voeding uit de grond hebben gehad om optimaal te kunnen groeien. Eet je groente en fruit uit het seizoen dat is dit beter voor het milieu, voor je portemonnee en zul je meer smaak ervaren!
Dit zijn de groente en fruit toppers van september!
Fruit
Je favorieten van september:
- Appel
- Bananen
- Bramen
- Citroenen
- Druiven
- Kiwi
- Mango
- Meloen
- Peren
- Perzik
- Pruimen
Groente
Je favorieten van september:
- Aardappelen
- Andijvie
- Bleekselderij
- Bloemkool
- Boerenkool
- Bosui
- Chinese kool
- Courgette
- IJsbergsla
- Knolselderij
- Koolrabi
- Kropsla
- Mais
- Paksoi
- Pastinaak
- Peultjes
- Pompoen
- Postelein
- Prei
- Raapstelen
- Rode biet
- Rucola
- Savooiekool
- Schorseneren
- Snijboon
- Sperzieboon
- Spinazie
- Spitskool
- Ui
- Veldsla
- Venkel
- Witte kool
- Witlof
- Wortelen
Welke september groente of fruit is jouw favoriet?