Eiwitrijke powerlunch: eiwrap met zalm en avocado

In tien minuten staat deze powerlunch op tafel.

© Getty Images - istetiana

eiwrap-zalm-avocado.jpg

Verwissel je bammetje rond het middaguur eens met een eiwrap: koolhydraatarm, maar wel boordevol eiwitten. En niet geheel onbelangrijk, ook hartstikke lekker én supersnel klaar!

convertedNodes

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 ei
  • 1 tl kokosolie
  • 1/4 avocado
  • 1 tl koriander, gesneden
  • sap van 1/2 citroen
  • 50g gerookte zalm
  • 2 tomaten, in stukken

convertedNodes

Bereidingswijze

  1. Klop een ei en smelt de kokosolie in een pan op laag vuur. Voeg het ei toe en bak het aan beide kanten goudbruin.
  2. Prak een avocado, voeg de koriander en de helft van het citroensap toe. Besmeer hiermee de wrap, leg de zalm erop en maak af met de rest van het citroensap, de gesneden tomaat en verse peper.
  3. Rest je alleen nog de wrap te (rock-and-) rollen. Smakelijk!

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?