Dit eet en drinkt topsporter Suzanne Schulting op een gemiddelde trainingsdag

Van ontbijt tot avondsnack.

Shorttrackster Suzanne Schulting was de grote ster van de Winterspelen in Pyeongchang. Twee medailles hield ze over aan haar eerste olympische avontuur, een prestatie waar ze keihard voor heeft moeten trainen. Maar hoe kom je als topsporter deze trainingsdagen door met voldoende energie? Dit is het eetdagboek van Suzanne Schulting.

Ontbijt

  • 120g skyr naturel met blauwe bessen
  • 50gr havermout gekookt in kokosdrink naturel

Lunch

  • 3 á 4 spelt boterhammen, belegd met avocado, kipfilet & ei. Daarnaast tomaat

Middagsnack (voor de training)

  • 1 stuk fruit (appel/druiven/kiwi)

Avondeten

  • 75g á 100g noodles/rijst/pasta/aardappels + 125g vlees + 200g groente.

Avondsnack

  • 250g magere yoghurt met blauwe bessen en/ of aardbeien.

In de nieuwste Women’s Health lees je een exclusief interview met Suzanne waarin ze openhartig vertelt over de ups en downs van het topsportleven. Scoor 'm hier óf lees het interview via Blendle.

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?