1. Het sportbeha-dilemma dat we allemaal (ja, echt allemaal) kennen

Kan ik die fijne ondersteunende sportbeha nog een derde keer aan, of moet ‘ie nu echt in de was? Het antwoord volgt meestal op de vraag: hoe hard heb ik de laatste keer ook alweer gezweet?

2. Het never-not-hungry dilemma

Heb ik nog tijd voor een tweede ontbijt? Wat heb ik nog in huis voor een eiwitrijk tussendoortje? Zal ik nog een tiende post-workout snack nemen? Zal ik nog een restje bewaren voor morgen voordat ik de pan helemaal leeg eet?

3. Het eeuwige haren-was dilemma

Meh. Mijn haar is net te vet om nog goed voor de dag te komen, maar vanavond staat er een pittig bootcampklasje op het programma. Hoe zinloos is wassen precies? Heel erg. Hoera voor droogshampoo!

4. Het supermarkt-dilemma

De voorraadkast puilt al uit van de potten pindakaas/avocado’s/kokosolie, maar het is nú in de bonus. Hmm. *laadt mandje vol*

5. Het dilemma dat je bovenaan de trap bekruipt na een zware legday

Zal ik me naar beneden laten vallen of iemand opbellen die me naar beneden kan tillen?

6. Het dilemma dat iedereen met een activity tracker herkent

Oké. Ik sta in de sportschool en mijn Garmin ligt nog op mijn nachtkastje. Ga ik ‘m thuis ophalen of accepteer ik dat deze killer workout niet getrackt wordt?

7. Het ik-stel-mijn-workout-veel-te-lang-uit dilemma

Ja, ik trok om 9 uur mijn sportkleren aan en ja, het is nu 17 uur en bijna donker. Dus ik kan nu nog 5 minuten buiten sprintjes gaan trekken of in deze outfit eten gaan koken. What to choose? Wraps of pasta?

8. Het scheermesjes-dilemma

Duik ik nog snel de badkamer in voor een scheerbeurt of trek ik weer een lange tight aan om mijn harige apenbenen te verbergen?

9. Het blessure-dilemma

at kan ik met een dikke knie, een pijnlijke enkel en stijve rug nog trainen? Mijn linkerpink of rechterteen?

10. Het altijd je sportoutfit dragen-dilemma

Welke schoenen passen nou echt goed onder mijn hardlooptights tijdens het boodschappen doen?

Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram?