Een kater? Check hier de beste tips tegen een kater

Health


Een kater is maar vervelend. Met de nare gevolgen van (te veel) alcohol reken je het liefst zo snel mogelijk af, natuurlijk. Daarom: de beste anti-kater tips op een rij.

1. De allerbeste anti-katertips

De kop belooft alvast een heleboel goeds. De allerbeste tips staan in dit stuk. Van waarom je eieren zou moeten eten na een avondje excessief alcoholgebruik tot wat zuiveringszout en kokoswater voor je betekenen kunnen.

>> De beste tips tegen een kater check je hier.

   

2. 6 Voedingsmiddelen die je kater kunnen verminderen

Want naast eieren zijn er nog een heleboel andere weldoeners die je katersymptomen bestrijden kunnen. Zo ontdekten Koreaanse onderzoekers tijdens een studie dat asperges rijk zijn aan enzymen die alcohol kunnen afbreken en daardoor een pico bello anti-katermiddel is. En wat dacht je van gember? Afijn. Lees zelf maar.

>> Dit zijn de voedingsmiddelen die het best helpen tegen een kater.

  

3. De anti-katerhandleiding: wat te doen als het te laat is

Van de allerbeste tips tegen een kater tot een heuse anti-katerhandleiding. ’t Staat allemaal op Women’s Health dames en heren. Een tip van de sluier: “Uit onderzoek blijkt dat zoveel mogelijkheid water drinken na het stappen om uitdrogingsverschijnselen op te vangen weinig effect heeft op de duur en de ernst van de kater. Water drinken tussen je alcoholistische versnaperingen door helpt wel, omdat je dan minder alcohol drinkt.”

>> De anti-katerhandleiding lees je hier.

  

4. Dit trucje helpt tegen een kater

Hells yes! Misschien wel het beste, maar sówieso simpelste, trucje dat er bestaat tegen een kater en ter voorkoming van een kater. Waarschijnlijk doe je het zelfs al. Maar zo niet: check this zeker weten out.

>> Hier met dat trucje!

  

5. Anti-kater tips: eerste hulp bij katers

Wie drinkt, moet op de blaren zitten. Maar die blaren kun je met de juiste aanpak een stuk minder nijpend maken. Fijn! Aan anti-kater tips nooit genoeg. Wat slapen, sporten, koffie-drinken en nog een heleboel andere dingen kunnen doen tegen je hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid.

>> Eerste hulp bij katers wordt hier geboden.

  

6. Katerontbijt: Berrie delight

Een goed idee ten tijde van een kater, want: deze smoothie is zo gepiept, zit tjokvol vitamines, mineralen en antioxidanten, én is ideaal voor wie even geen vast voedsel naar binnen krijgt…

>> Hier met dat recept.

Kun je beter een uiltje knappen of wakker blijven?
De info die je wel mag slikken. 
Een kater is maar vervelend. Met de nare gevolgen van (te veel) alcohol reken je het liefst zo snel mogelijk af, natuurlijk. Daarom: de beste anti-kater tips op een rij.
Ook als je gewoon genoeg slaap hebt gehad.
Je scroll,- en klikgedrag kan volgens deze wetenschapper een heleboel voorspellen.