De beste seksposities voor elke penisgrootte

Love & Life


Beleef ultieme genot met deze ‘op maat gemaakte’ standjes.

Of hij nou een derde arm daaronder met zich meedraagt of zijn penis eerder het formaat van een pinkie heeft, je moet gewoon even weten hoe je moet omgaan met de tools die je ‘krijgt’. Deze posities zorgen hoe dan ook voor knallend vuurwerk in de slaapkamer. Drie standjes die ervoor kunnen zorgen dat elke guy jou tot een hoogtepunt brengt.
 
 
DE KLEINE PENIS
 

3

 
 

Aanbevolen standje: G-whiz

Voor een diepere penetratie gaat hij van achteren naar binnen bij jou terwijl jij je bovenlichaam op een kussen laat rusten en je benen in de lucht houdt. Til je kont omhoog en laat je benen rusten op de schouders van je partner. Knijp je dijen bijeen: hoe strakker de benen zijn samengespannen, des te beter zijn penis in je zit. Wrijving is alles bij deze stand, dus gebruik niet te veel glijmiddel!
 
 
DE MIDDELGROTE PENIS
 

4

 
 

Aanbevolen standje: Face-off

Laat je partner vooral niet het gevoel geven dat hij doorsnee is, veel standjes werken prima bij een middelgrote penis. Maar voor extra stimulatie zit jij op zijn schoot met jullie gezichten tegenover elkaar. Maak het intiem door oogcontact te zoeken of gebruik je handen om het spannender te maken. Omdat jullie allebei zitten, is deze positie ideaal als jullie een nachtje doorhalen. Wil je echter testen of hij daadwerkelijk zo fit is als hij beweert te zijn: je partner kan ook in squatpositie zitten terwijl jij hem de rit van zijn leven geeft.
 
 
DE GROTE PENIS
 

5

 

Aanbevolen standje: Cowgirl

Maar laat zulke gels vooral op je nachtkastje staan als je partner een penis met size X(XXX?)L heeft. Dit helpt namelijk de klus voor je vagina makkelijker te maken. En dat is wel nodig als je met je eigen ‘Mr. Big’ het bed induikt. Ga bovenop hem zitten zodat je zelf kunt bepalen hoe diep hij gaat. Voor wat variatie, houdt hij jouw heupen en dijen in zijn handen en duwt hij zijn knieën omhoog. Door op hem te leunen, kun jij weer een beetje op adem komen.
 
Experimenteer en enjoy!

 
 
>> 13 dingen die mannen moeten weten over orale seks
 
>> Zo word je beter in bed
 
>> 10 x nieuwe, wilde standjes die je moét proberen

Werken bij de grootste health glossy van Nederland? Dat kan! Voor uitbreiding van ons online platform zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren digital editor. Ben jij de persoon die we zoeken?
Who run the world? Exactly.
Elk land heeft zijn eigen fooiregels. Dit overzicht vertelt je hoe het zit!